Γι' αυτό θέλει ο Σάρι τον Ιγουαΐν!

Gazzetta team
Γι' αυτό θέλει ο Σάρι τον Ιγουαΐν!

bet365

Ο Σάρι πιέζει τον Αμπράμοβιτς για τον Ιγουαΐν και ο Ρώσος σκέφτεται σοβαρά να κάνει το χατήρι στον Ιταλό παρά το ότι ο «Πιπίτα» πάτησε τα 31 χρόνια. Αλλωστε, οι στόχοι των Μπλε είναι αρκετοί και δεν υπάρχει περιθώριο για νέες απώλειες.

Ιγουαΐν για Γιουνάιτεντ, Ιγουαΐν για Σίτι, για Τσέλσι, για Αρσεναλ και πάλι για τους Μπλε. Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια, μιας και ο Αργεντίνος αποτελεί το αγαπημένο σενάριο των Βρετανών. Αυτή τη φορά όμως ο «Πιπίτα» δεν... αντέχει στη Μίλαν και θέλει Premier League. Ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του δυο φορές, την πρώτη όταν έφυγε από τη Ρεάλ για τη Νάπολι και τη δεύτερη όταν έκανε το τρελό deal των 90 εκατ. ευρώ για τη Γιούβε! Αυτή τη σεζόν ο Αργεντίνος έχει έξι γκολ σε 15 ματς με τη Μίλαν, αν και με τη Μεγάλη Κυρία είχε 40 τέρματα σε δυο σεζόν και 36 (!) στην τελευταία του χρονιά με τη Νάπολι του Μαουρίτσιο Σάρι. Γι αυτό και ο Ιταλός πιέζει ασφυκτικά τον Αμπράμοβιτς. Εργατικός, δυνατός, τεχνίτης με τη μπάλα στα πόδια, εξαιρετικός στον αέρα, αλλά με χτυπητές αδυναμίες στον χαρακτήρα και την ψυχολογία του. Αλλωστε, ποιος θα ξεχάσει το γεγονός πως... λύγισε σε μεγάλα ραντεβού όπως στον τελικό με τη Γερμανία για το Μουντιάλ, αλλά και στον τελικό του Κόπα Αμερικα με τη Χιλή! Με τη Ρεάλ ήταν εξαιρετικός στις δυο τελευταίες του σεζόν, αν και η έλευση του Μπενζεμά!

Ο Ιγουαΐν θα μπορούσε να δοθεί δανεικός από τη Γιουβέντους με αντάλλαγμα τον Μοράτα, τον οποίο θέλει αρκετά η «Κυρία». Το σενάριο είχε «παίξει» αρκετά το καλοκαίρι, αλλά η Τσέλσι δεν έκανε το μεγάλο βήμα. Ισως γιατί πίστεψε πως ο Μοράτα θα ανέβαζε στροφές τη δεύτερη σεζόν. Τελικώς, ο Ιγουαΐν πήγε στη Μίλαν ως δανεικός με 18 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς στα 16 εκατ.


Η Τσέλσι προσπαθεί να βρει έναν αξιόπιστο σκόρερ από τότε που ο Ντρογκμπά αποχώρησε το 2012 (επέστρεψε σε ηλικία 36 ετών). Ο Ντεμπά Μπα δεν έκανε τη διαφορά, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα που έκανε τη διαφορά τα έσπασε με τον Κόντε και αποχώρησε! Με τον Μοράτα στην πόρτα της εξόδου, μένει ο Ζιρού, ο οποίος έχει μόλις ένα γκολ στην Premier League, όταν Λόφτους Τσικ και Καντέ έχουν τρία! Ο Μοράτα έχει βρει πέντε φορές δίχτυα, αλλά η εικόνα του μόνο απογοητευτική χαρακτηρίζεται. Στο 0-0 με τη Σαουθάμπτον πριν λίγες ημέρες, οι συμπαίκτες του έδειχναν διάθεση να μην τον τροφοδοτήσουν γιατί δεν πιστεύουν πλέον σε αυτόν. Οι Λονδρέζοι έχουν χάσει την πίστη τους στον Μοράτα και ο ίδιος δεν έχει την επιθυμία να συνεχίσει. Φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε στα γκολ του στο κύπελλο με τη Νότιγχαμ, σα να ήταν τα τελευταία του με τους Λονδρέζους!


Επειτα την ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον στην Premier League, η Τσέλσι είχε 11 γκολ στα δέκα τελευταία ματς, όταν πέρσι στο αντίστοιχο διάστημα μετρούσε... 27 τέρματα! Ο Σάρι είπε πως η ομάδα θα μπορούσε να παίζει με ψευτοεννιάρι τον Αζάρ, αλλά ο Βέλγος τον... άδειασε λέγοντας πως του αρέσει να παίζει μόνο αριστερά. Η πολιτική της Τσέλσι δεν είναι να αποκτά παίκτες με τεράστιο κόστος ή να δίνει μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες άνω των 30 ετών, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Μπλε δίνουν... μάχη για τo Champions League, θέλουν το Europa League, το κύπελλο και το League Cup, όμως η εικόνα της επίθεσης μόνο... σύμμαχος δεν είναι. Ο Σάρι δεν ξεχνά τα 36 γκολ του Ιγουαΐν τη σεζόν 2015-16, είναι σίγουρος για τον Αργεντίνο και ο Αμπράμοβιτς δεν θέλει να του χαλάσει κι άλλο χατήρι.

 

Τελευταία Νέα