Ο Μπέντνερ συνεχίζει τα... δοκάρια!

Gazzetta team
Ο Μπέντνερ συνεχίζει τα... δοκάρια!

bet365

O Μπέντνερ είπε πολλά, ήθελε να κάνει περισσότερα, αλλά φρόντιζε να τα... διαλύει με τα καμώματά του. Ο Δανός έκανε τα πάντα εκτός γηπέδου κι έχασε το μεγάλο ραντεβού με τη δόξα!

«Βαρέθηκα να με παρουσιάζουν σαν ηλίθιο. Φταίνε οι δημοσιογράφοι γι' αυτό. Είναι τόσο ανεπαρκείς που στην πραγματικότητα απλά δεν μπορούν να κατανοήσουν το νόημα πίσω από αυτά που λέω» τονίζει ο Νίκλας Μπέντνερ, όμως πάντα φροντίζει να κάνει κάτι και να δίνει ασίστ τον Τύπο για πρωτοσέλιδα! Ο Δανός φρόντισε να κλέψει την παράσταση, να στρέψει πάνω του τα φώτα, αφού έστειλε στο νοσοκομείο έναν οδηγό ταξί στην Κοπεγχάγη. Ο φορ της Ρόζενμποργκ μπορεί ποδοσφαιρικά να έχει βρει τον... παράδεισό του στη Ρόζενμποργκ (περισσότερα από 30 γκολ), ωστόσο έξω από αυτό... φροντίζει να τα κάνει άνω – κάτω. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έσπασε το σαγόνι του οδηγού ταξί, γεγονός που μπορεί να τον στείλει και στη φυλακή!

«Θα γίνω top σκόρερ της Premier League, των Παγκοσμίων Κυπέλλων, του Champions League. Ξέρω τι σκέφτεστε με αυτό. Οταν όμως εγώ θα έχω φτάσει εκεί που θέλω και θα γελάω μαζί σας, τότε να δούμε τι θα σκεφτείτε», ήταν η οριοθέτηση των στόχων του πριν αρκετά χρόνια. Μπορεί να μην τα πέτυχε, αλλά ο «Λόρδος» έγινε πολλές φορές πρώτο θέμα! Πάμε να δούμε μερικές... μοναδικές στιγμές...


Στο Juventus Stadium, στην απονομή για τον τίτλο 2012-13, ο μοναδικός παίκτης που δεν... καιγόταν για την απονομή ήταν ο «Λόρδος». Ο Δανός σταμάτησε μπροστά στις δύο κοπέλες που μετέφεραν το τρόπαιο, τις συστήθηκε και... ίσως πρότεινε να βρεθούν για ένα ποτό. Αλλωστε, ήταν ξεκούραστος, μιας και οι μάχες εντός αγωνιστικού χώρου ήταν ελάχιστες... Ηταν καλός στα συνθήματα στα αποδυτήρια και στα ξενύχτια.

Το ρεκόρ ταχύτητας εντός γηπέδου δεν το έχει σίγουρα ο Δανός, ωστόσο εκτός είναι μοναδικός. Ο Δανός κατάφερε να πιάσει τα 180 χλμ/ώρα μέσα στο κέντρο του Τορίνο. Αυτή ήταν η ταχύτητα που έγραψαν τα μηχανήματα της αστυνομίας και τελικά του πήραν το δίπλωμα για αρκετούς μήνες. Η γρήγορη οδήγηση εκτός από την απώλεια του διπλώματος του... στέρησε και μια απίθανη Aston Martin αξίας 270.000 λιρών. Ο Νίκλας φρόντισε να τη... ρίξει σε δέντρο!

Τρελαίνεται για αυτοκίνητα, είναι η ζωή του και δεν θέλει... έλεγχο σε αυτό το πάθος του. Τι και αν ο χορηγός της Βόλφσμπουργκ είναι η Wolksvagen, ο ίδιος έβγαλε φωτογραφία έτοιμος να επιβιβαστεί σε μια μαύρη Mercedes. Ο χαμός ήταν μεγάλος και οι Λύκοι τον τιμώρησαν με πρόστιμο.

Συνηθισμένος σε αυτά... Με πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή μίας αγωνιστικής είχε τιμωρήσει η UEFA τον Νίκλας Μπέντνερ επειδή πανηγύρισε δείχνοντας το... λάστιχο από το εσώρουχό του μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πορτογαλία. Ο ίδιος τόνισε πως ήταν το τυχερό του εσώρουχο, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε, μιας και σε αυτό υπήρχε διαφήμιση χορηγού.


Εχει πλακωθεί με τον συμπαίκτη του, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στη διάρκεια του ντέρμπι με την Τότεναμ, ενώ πολλές φορές το... βαρύ πάπλωμα τον κράτησε εκτός προπονήσεων. Ο Βενγκέρ τον πίστεψε όσο λίγοι, αλλά απογοητεύθηκε κι αυτός. Μετά την ήττα των «κανονιέρηδων» στο «Έμιρεϊτς» από την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League (Φεβρουάριος του 2014) όλοι θα περίμεναν ότι οι παίκτες θα έμεναν πίσω από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Οχι όμως και ο Δανός επιθετικός, ο οποίος εθεάθη να βγαίνει από νυκτερινό club του Λονδίνου, στο οποίο γίνονται sex shows! Ο Δανός παίζει φουλ με τον φακό και του αρέσει να προκαλεί. Το καλοκαίρι του 2014 χωρίς να έχει βρει ομάδα φωτογραφήθηκε... γυμνός καλύπτοντας μόνο τα επίμαχα σημεία με έναν στηθόδεσμο! «Θυμηθείτε να προφυλαχθείτε από τον ήλιο« τόνιζε.


«Ο τίγρης βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Τρώει για να επιβιώσει. Δεν αισθάνεται συμπόνοια, δεν αισθάνεται οίκτο, τίποτα. Είναι ο τέλειος θηρευτής, ένα ζώο επικίνδυνης ομορφιάς. Ετσι είμαι και 'γω όσον αφορά την παρουσία μου στο γήπεδο» ήταν η ατάκα του που έγραψε ιστορία, μιας και ο... τίγρης έβγαλε τα μάτια του με τις ενέργειές του εκτός γηπέδων!

 

Τελευταία Νέα