Οι υποψήφιοι αντι-Μουρίνιο

Οι υποψήφιοι αντι-Μουρίνιο

Οι υποψήφιοι αντι-Μουρίνιο

bet365

Ο Special One βρίσκεται στα «σκοινιά» και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει τους ελεύθερους προπονητές, που θα μπορούσαν να τον διαδεχθούν, εφόσον αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ζινεντίν Ζιντάν
Η θέση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί, ενδεχομένως, την πιο δύσκολη δουλειά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αφόρητη πίεση από φιλάθλους και media, ένας πρόεδρος που θέλει συνεχώς να εμπλέκεται στα πάντα και ποδοσφαιριστές με τεράστιο «εγώ». Παρόλα αυτά, ο Ζινεντίν Ζιντάν, όχι μόνο άντεξε, αλλά κατάφερε πράγματα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Τρία Τσάμπιονς Λιγκ και συνολικά εννέα τίτλοι σε δυόμιση χρόνια για τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος στο τέλος της σεζόν πήρε... το καπελάκι του και έφυγε από το Μπερναμπέου, εβρισκόμενος στην κορυφή. Από τη στιγμή που ο Μουρίνιο είναι σε «δυσμένεια» στο Ολντ Τράφορντ, ο Ζιντάν εμφανίζεται ως το Νο1 φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Κάποιοι, ενδεχομένως, να αμφισβητούν ακόμη τις ικανότητές του στην προπονητική, όμως μάλλον κάτι τέτοιο είναι... βούτυρο στο ψωμί του «Ζιζού».

Αντόνιο Κόντε
Σε δύο χρόνια στο Στάμφορντ Μπριτζ κατάκτησε ένα πρωτάθλημα (2017) και ένα κύπελλο (2018). Στις περισσότερες ομάδες αυτός ο απολογισμός θα ήταν αρκετός για να τον κρατήσει στον πάγκο και για τρίτη σεζόν, όχι όμως και στην Τσέλσι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της φετινής προετοιμασίας, οι «μπλε» ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού, με τον Αντόνιο Κόντε μέχρι σήμερα να μην έχει βρει κάποια άλλη ομάδα. Το καλό ποδόσφαιρο που παρουσίασε κατά διαστήματα η Τσέλσι (ειδικά την πρώτη χρονιά) και η εμπειρία του, πλέον, από το αγγλικό ποδόσφαιρο αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για μία ομάδα, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται εδώ και πέντε χρόνια μακριά από την κορυφή και ο γεννημένος πρωταθλητής Κόντε μπορεί να τους δώσει το πνεύμα του νικητή, που λείπει στη μετά-Φέργκιουσον εποχή.

Λοράν Μπλαν
Το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και από τότε δεν έχει αναλάβει ξανά κάποια ομάδα. Το όνομά του εμπλέκεται συνεχώς σε κάθε αναζήτηση προπονητή, όμως ο Γάλλος είναι στα «πιτς» εδώ και δύο χρόνια. Ακόμη και ως προσωρινή λύση, πιθανότατα να έλεγε «ναι» σε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, είναι δεμένος με την ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της (τελευταία στην καριέρα του). Ξέρει από πρώτο χέρι το κλίμα και τις απαιτήσεις του συλλόγου, με τον ίδιο να έχει στα «συν» του δύο ακόμη παραμέτρους. Αν και αμυντικός, ο Λοράν Μπλαν είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, όπως και το κοινό στο Ολντ Τράφορντ, ενώ στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε καταφέρει να διαχειριστεί τις μεγάλες προσωπικότητες των ποδοσφαιριστών του. Ένα παιχνίδι που έχει χάσει ο Μουρίνιο στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα