Λοσάνο: Στα χνάρια του Ρονάλντο με σύμμαχο τον Ραϊόλα!

Λοσάνο: Στα χνάρια του Ρονάλντο με σύμμαχο τον Ραϊόλα!

Λοσάνο: Στα χνάρια του Ρονάλντο με σύμμαχο τον Ραϊόλα!

bet365

O Λοσάνο είδε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές να εκτοξεύονται με το γκολ στη Γερμανία και ο Μίνο Ραϊόλα είναι στο πλευρό του για μια τεράστια μεταγραφή!

O Λοσάνο πήρε την πάσα από τον Τσιτσαρίτο και με ένα υπέροχο πλασέ σόκαρε τους Γερμανούς. Ο μικρός έδωσε τη.. σκυτάλη στους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν έξαλλα. Ηταν τέτοια η ένταση, ώστε να θεωρηθεί ως κανονικός σεισμός. Φυσικά ήταν χαμηλής έντασης, αλλά ικανής για να τον πιάσουν οι αισθητήρες του σεισμικού κέντρου.

View image on Twitter

Ποιος είναι ο παίκτης που μπήκε ήδη στη λίστα της Γιουνάιτεντ; Αρχικά το παρατσούκλι για τον σκόρερ του εξαιρετικού γκολ με την Γερμανία, Ίρβινγκ Λοσάνο, εγείρει ερωτηματικά. Γιατί «Τσάκι»; Πρόκειται για την κούκλα τρόμου που έχει προκαλέσει πολλούς εφιάλτες σε όσους έχουν δει τις ταινίες. Παρότι ο 22χρονος σκορπά τρόμο στις αντίπαλες άμυνες η εξήγηση είναι πολύ πιο εύκολη. Όταν χαμογελά μοιάζει με το πρόσωπο κούκλας και σε αυτό βοηθά και το μαλλί. Οι Γερμανοί πάντως τρόμαξαν με τις δυνατότητες του.

Το χαμόγελο αυτό έγινε ευρέως γνωστό στις 8 Φλεβάρη του 2014. Τότε που ήταν έτοιμος να κάνει ντεμπούτο στο μεξικάνικο πρωτάθλημα για την Πατσούκα στο στάδιο «Αζτέκα». Το γήπεδο όπου έχουν γίνει δύο τελικοί Μουντιάλ και όπου οι Πελέ και Μαραντόνα έχουν σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο του, στα 18 του χρόνια είχε γίνει ο πατέρας της Άννας. Τώρα ετοιμαζόταν να εκπληρώσει το όνειρο που είχε από μικρός και να γίνει επαγγελματίας! Μπήκε στο 83' και πέντε λεπτά μετά άρχισε να γράφει ιστορία όταν με ένα σουτ... πύραυλο έδωσε τη νίκη στην ιστορικότερη ομάδα του Μεξικού.

Γκολ... διαβατήριο για το μέλλον του, αφού οι Μεξικανοί τον είδαν με άλλο μάτι. Ο Τσάκι φτιάχνει ακόμα περισσότερο το όνομά του με την Αϊντχόφεν. Ένας γρήγορος επιθετικός με πολύ καλές κινήσεις κι εξαιρετικά τελειώματα. Είναι η πιο μεγάλη ελπίδα της Εθνικής του στην Ρωσία. "Υπήρξαν σκληρές και δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου όταν πήγα στην πρώτη ομάδα μου στα 10, αλλά ήθελα να μείνω εκεί», σχολιάζει για την Πατσούκα και το πόσο πολύ ήθελε να κυνηγήσει την καριέρα του.

Στην Πατσούκα έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα, πρώτος της σκόρερ, κλήση στην Εθνική και συμμετοχή σε Copa América, Confederations Cup! Η PSV δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη, δαπάνησε 8 εκατ. ευρώ το 2017 και τον έκανε δικό της. Ο 21χρονος παρά το άγχος δε χρειάστηκε περισσότερα από 31 λεπτά για να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Στην πρώτη σεζόν στην PSV έπαιξε σε 34 ματς, πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ! Η Αϊντχόφεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και ο Μεξικάνος διεθνής είχε τεράστια μερίδιο επιτυχίας! Ωστόσο, οι δυο κόκκινες κάρτες, η γκρίνια στα αποδυτήρια, τα σκληρά μαρκαρίσματα και η επιθετικότητα που βγάζει στο ματς είναι στοιχεία που πρέπει να αποβάλλει για να έρθει το μεγαλύτερο βήμα.

Ο Λοσάνο έχει στόχο να ακολουθήσει τα χνάρια του Ρονάλντο και του Ρομάριο κι από την Αϊντχόφεν να παίξει στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης! Εκτός από το ταλέντο, την εκτελεστική δεινότητα και το ένστικτο του σκόρερ, ο «Τσάκι» έχει... σύμμαχο τον Μίνο Ραϊόλα. Ο σούπερ ατζέντης προσλήφθηκε φέτος από τον Μεξικανό, ώστε ακόμα ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα! Το γκολ του Λοσάνο ήταν... ασίστ στον Ραϊόλα, ο οποίος έχει ήδη επαφές με μεγάλα club της Premier League, αλλά και της Primera!

 

Τελευταία Νέα