Οι τέσσερις φανταστικοί της Παρί

Οι τέσσερις φανταστικοί της Παρί

Gazzetta team
Οι τέσσερις φανταστικοί της Παρί

bet365

Με εξαίρεση τη χρονιά που το σήκωσε η Μονακό (1916-'17), η Παρί δεν έχει αντίπαλο στο Σαμπιονά. Από τη σεζόν 2012-'13 μέχρι και τώρα, δεν έχει χάσει άλλο πρωτάθλημα. Ετσι και φέτος, στο +8 από τη Μαρσέιγ, δείχνει ότι δεν θα έχει αντίπαλο στη διεκδίκησή του. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που πλέον έχει στη διάθεσή της και όλα τα αστέρια της και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν ρολάρει κιόλας σε εκπληκτικό βαθμό και μάλιστα το κάνουν ταυτόχρονα, οδηγώντας την ομάδα σε μεγάλες νίκες, όπως το τελευταίο 1-4 στο Μονακό.

Το σημαντικότερο για τον Τόμας Τούχελ και λίγο πριν την επανέναρξη του Champions League, όπου θα κοντραριστεί με την πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ στη φάση των “16”, είναι ότι Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ που είχαν τραυματισμούς σε μεγάλο μέρος του πρώτου μισού της περιόδου, είναι στα καλύτερά τους και συνεργάζονται άψογα, παράγοντας επιπλέον highlight στιγμές. Ωστόσο, δεν είναι μόνοι τους στη γραμμή κρούσης. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν οι Μάουρο Ικάρντι, Ανχελ Ντι Μαρία, που όλοι μαζί συνθέτουν το πιο παραγωγικό κουαρτέτο της Ευρώπης με συνολικά 61 γκολ και 36 ασίστ.

ΜΠΑΠΕ
Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου μπαινόβγαινε για αποθεραπείες και είχε σκοράρει μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα. Από εκείνη τη μέρα όμως πήρε μπροστά και πλέον μετράει 21 γκολ και 12 ασίστ σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βγάζοντας σε κάθε παιχνίδι ότι αυτός είναι ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας.


ΝΕΪΜΑΡ
Εχασε όλον τον Αύγουστο και από μισό Οκτώβριο, Νοέμβριο. Ωστόσο, σε κάθε παιχνίδι που εμφανιζόταν, έκανε τη διαφορά, λες και δεν είχε λείψει ποτέ. Η θετική για την Παρί συνέπεια ήταν να έχει φτάσει εύκολα τα 13 γκολ και τις 7 ασίστ σε 15 αγώνες, ενώ αυτή τη στιγμή έχει σκοράρει σε οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές, που είναι και το ρεκόρ στην ιστορία του club, το οποίο μοιράζεται με τους Μπαπέ, Μπιάνκι


ΙΚΑΡΝΤΙ
Μπορεί να βρίσκεται στο Παρίσι ως δανεικός, αλλά αγωνίζεται με συμπεριφορά πιο μόνιμου και από τους μόνιμους και η Παρί δείχνει να έχει ήδη αποφασίσει να πληρώσει την Ιντερ και να τον κρατήσει. Λογικό κι επόμενο, καθώς δεν βγάζει προβλήματα τραυματισμών, δεν προκαλεί προβλήματα εξωαγωνιστικά και με 17 γκολ και 4 ασίστ σε 21 αγώνες, έχει παραμερίσει ακόμα και τον σημαντικό Εντίνσον Καβάνι.


ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ
Βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή του μετά το 2014, όταν και έκανε εκπληκτική χρονιά, με τη Ρεάλ στον δρόμο προς την κατάκτηση του Champions League. Παίζει ασταμάτητα, δεν έχει τραυματισμούς και αν και πίσω από την επιθετική τριπλέτα, δίχως να είναι εκείνος ο σούπερ σταρ, έχει προλάβει να σκοράρει 10 φορές και να κεράσει 14 γκολ τους συμπαίκτες του σε 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα