«Μωρά» με χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ

«Μωρά» με χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ έγινε ο 5ος νεότερος παίκτης, που πέτυχε χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν κάτι αντίστοιχο, πριν καν κλείσουν τα 20 τους χρόνια.

Ραούλ (18 ετών και 114 ημερών)
Το 1994, σε ηλικία 17 ετών, έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και ένα χρόνο μετά πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι που βρήκε δίχτυα, το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, φτάνοντας στο χατ-τρικ. Στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων, τη σεζόν 1995-96, η «βασίλισσα» συνέτριψε τη Φερεντσβάρος, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με σκορ 6-1. Ο Ραούλ σημείωσε τρία γκολ, δείχνοντας από την αρχή πως θα γίνει «θρύλος» στο σύλλογο.

Γουέιν Ρούνεϊ (18 ετών και 335 ημερών)
Ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Άγγλος επιθετικός. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έχρισε βασικό στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων απέναντι στη Φενερμπαχτσέ και ο Ρούνεϊ δεν τον απογοήτευσε. Με τρία γκολ και μία ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «μπέμπηδων» στο εντυπωσιακό 6-2 επί της τουρκικής ομάδας, στο Ολντ Τράφορντ.

Έρλινγκ Χάλαντ (19 ετών και 58 ημερών)
Φέτος πήρε μεταγραφή από τη Μόλντε στη Σάλτσμπουργκ και ήδη έχει ξεκινήσει την απόσβεση. Στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο νεαρός Νορβηγός επιθετικός προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, με το χατ-τρικ του απέναντι στην Γκενκ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Η αυστριακή ομάδα συνέτριψε την αντίπαλό της με 6-2 και ο Χάλαντ σημείωσε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Γιακούμπου Αγιεγκμπένι (19 ετών και 306 ημερών)
Με το... δεξί μπήκε ο Νιγηριανός επιθετικός στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στην πρώτη του συμμετοχή σε παιχνίδι ομίλων πέτυχε χατ-τρικ. «Θύμα» του τότε άσου της Μακάμπι Χάιφα ήταν ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, για τη δεύτερη αγωνιστική της σεζόν 2002-03. Ο Γιακούμπου έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Πειραιωτών και με τρία δικά του τέρματα χάρισε τη νίκη στους Ισραηλινούς με σκορ 3-0.

 

Τελευταία Νέα