Ο άρχοντας των ντεμπούτο

Ο άρχοντας των ντεμπούτο

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρήκε δίχτυα στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ίντερ και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται τις προηγούμενες περιπτώσεις, που ο Βέλγος επιθετικός σκόραρε στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Άντερλεχτ 0-2 (22/8/2009)
Μετά την παρουσία του στις ακαδημίες του συλλόγου, ο Λουκάκου έγινε μέλος της πρώτης ομάδας της Άντερλεχτ, σε ηλικία 16 ετών, τη σεζόν 2009-10. Στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής, στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ, έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Βελγίου, περνώντας ως αλλαγή στο 69’. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο νεαρός επιθετικός βρήκε δίχτυα και με το παρθενικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Γουέστ Μπρομ –Λίβερπουλ 3-0 (18/8/2012)
Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι, όμως μετά τις ελάχιστες συμμετοχές την πρώτη χρονιά με τους «μπλε», παραχωρήθηκε δανεικός στη Γουέστ Μπρομ, για τη σεζόν 2012-13. Στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, απέναντι στη Λίβερπουλ, μπήκε ως αλλαγή στο 68’ και πριν περάσουν δέκα λεπτά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «κόκκινων» για το τελικό 3-0.

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 2-3 (21/9/2013)
Μετά το δανεισμό στη Γουέστ Μπρομ, ακολούθησε εκ νέου δανεισμός του Λουκάκου, αυτή τη φορά από την Τσέλσι στην Έβερτον. Το πρώτο του παιχνίδι με τα «ζαχαρωτά» στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν απέναντι στη Γουέστ Χαμ, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Βέλγος πέρασε ως αλλαγή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και με ένα δικό του γκολ στο 85’, η Έβερτον ολοκλήρωσε την ανατροπή στο παιχνίδι, επικρατώντας με σκορ 2-3.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 4-0 (13/8/2017)
Το επίσημο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους» το είχε κάνει στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκοντας δίχτυα στην ήττα με 2-1. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Λουκάκου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν ο πρωταγωνιστής απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Πέτυχε δύο τέρματα στην άνετη νίκη των «μπέμπηδων» με 4-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα