Γιούβε, κοίτα τι έκαναν αυτοί (vids)

Γιούβε, κοίτα τι έκαναν αυτοί (vids)

bet365

Η «Μεγάλη Κυρία» είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος καταγράφει τις περιπτώσεις, που μία ομάδα ανέτρεψε στην έδρα της το συγκεκριμένο σκορ, σε νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

2012-13: Μπαρτσελόνα – Μίλαν 4-0
Τα γκολ του Μπόατενγκ (νυν παίκτης της Μπαρτσελόνα) και του Μουντάρι έδωσαν ένα «καθαρό» 2-0 στη Μίλαν, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο Σαν Σίρο. Ωστόσο, στον επαναληπτικό (σαν σήμερα, στις 12/3/2013), το Καμπ Νου... κατηφόρισε, με τον Λιονέλ Μέσι να παίρνει από το χέρι την Μπαρτσελόνα και να την οδηγεί στα προημιτελικά. Με δύο δικά του γκολ στο πρώτο ημίχρονο (είχε μεσολαβήσει ένα δοκάρι για τη Μίλαν) ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, ενώ στην επανάληψη τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν Νταβίντ Βίγια και Ζόρντι Άλμπα, γράφοντας το τελικό 4-0.

2013-14: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός 3-0
Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ευρωπαϊκής του ιστορίας είχε πάρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τα γκολ των Ντομίνγκες και Κάμπελ έδωσαν σαφές προβάδισμα στους Πειραιώτες, οι οποίοι πήγαν στο Ολντ Τράφορντ, προκειμένου να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχασε τεράστιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να πετύχει ένα «χρυσό» γκολ, όμως είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα εκπληκτικό Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός έκανε χατ-τρικ, δίνοντας στη Γιουνάιτεντ τη νίκη με 3-0 και ταυτόχρονα την πρόκριση στα προημιτελικά.

2015-16: Ρεάλ Μαδρίτης – Βόλφσμπουργκ 3-0
Αντιμέτωπη με μία τεράστια έκπληξη ήρθε η «βασίλισσα» στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς οι «λύκοι» τη... δάγκωσαν στο πρώτο παιχνίδι, στη Γερμανία. Στον επαναληπτικό του Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να ανατρέψει το 2-0 (Ροντρίγκες, Άρνολντ) που είχε ηττηθεί από την ομάδα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για τους Μαδριλένους, καθώς με δικό του χατ-τρικ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0, που έστειλε τη Ρεάλ στα ημιτελικά και στη συνέχεια στην κατάκτηση του τροπαίου.

Υ.Γ. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε και η επική ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν μακριά από το γήπεδό τους να ανατρέψουν το 0-2 και όχι στο Ολντ Τράφορντ. Ακόμη πιο δύσκολο, δηλαδή...

 

Τελευταία Νέα