Παίκτες της Ligue1 έτοιμοι για το βήμα στην Premier League

Gazzetta team
Παίκτες της Ligue1 έτοιμοι για το βήμα στην Premier League

bet365

Διαβάστε για τέσσερις παίκτες οι οποίοι μπορούν να πάρουν μεταγραφή από την Ligue1 στην Premier League τον Ιανουάριο.

Το Championnat είναι ένα... μέρος στο οποίο συχνάζουν πολλοί από τους scouts των club της Premier League και γι' αυτό υπάρχει λόγος. Για ακόμα μια φορά οι ομάδες της Ligue1 βλέπουν τους παίκτες τους να γίνονται στόχοι εκείνων από το Νησί και κόσμος παρακολουθεί τη λίγκα. Ακολουθούν κάποιοι παίκτες που μπορεί να αλλάξουν φανέλα τον Ιανουάριο.

Νίκολας Πέπε (Λιλ)
Scouts από όλη την Ευρώπη έχουν πάει στο γήπεδο για να τον δουν φέτος καθώς πρόκειται για... ατραξιόν της Ligue1. Με 12 γκολ φέτος (ισοφάρισε την περσινή επίδοση) και 5 ασίστ, ο Νίκολας Πέπε λάμπει στα 23 του και έχει πει ότι θέλει να τελειώσει τη σεζόν στην Λιλ. Παρά το γεγονός αυτό, το club έχει ανάγκη να πουλήσει για να έχει τακτοποιημένα τα οικονομικά, ενώ το business-plan είναι να αγοράζει πιτσιρικάδες και να τους πουλά για πολύ περισσότερα χρήματα. Για τον Πέπε θέλει 70-80 εκατ. ευρώ καθώς μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ έχει πετύχει περισσότερα γκολ φέτος. Ακόμα και η σωματοδομή του είναι ιδανική, καθώς είναι 1.83μ., είναι δυνατός και έχει τεχνική. Ουνάι Εμερι και Μαουρίσιο Ποκετίνο έχουν τα μάτια τους πάνω του.


Τανγκί Ν' Ντομπελέ (Λιόν)
Ο Γάλλος διεθνής ήταν εντυπωσιακός φέτος στο Champions League και τράβηξε το ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους, με την Μάντσεστερ Σίτι - με την οποία η Λιόν ήταν στον ίδιο όμιλο - να είναι εκείνη που φαίνεται πως ψήνεται περισσότερο. Ο Ν' Ντομπελέ έγινε 22 τον Δεκέμβριο και έχει κάνει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πιστεύει ότι μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα του. Στους Πολίτες θα είναι χρήσιμο το physical του παιχνιδιού του, όπως και το ότι βγάζει την ομάδα μπροστά. Μπορεί να θυμίσει στους οπαδούς τον Γιάγια Τουρέ καθώς έχει παρόμοιο στιλ. Πρόβλημα μπορεί να είναι η τιμή του αφού ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά, ζητά 83 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.


Μπουμπακάρ Καμάρα (Μαρσέιγ)
Σαν πιτσιρικάς, ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που έχουν στον νου τους οι άνθρωποι αρκετών ομάδων. Πρόκειται για κάποιον που είναι από τους καλύτερους στην ηλικία του και ήταν ο αρχηγός της των μικρών της Μαρσέιγ στην ηλικία των 16, ενώ στα 17 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Ο Καμαρά περίμενε για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και πλέον έχει συμφωνία μέχρι το 2020 με την Ολιμπίκ, όμως αυτή η σεζόν δεν έχει πάει όπως αναμενόταν. Ο σέντερ-μπακ, που μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός μέσος, έχει παίξει κάποια ματς και είχε κάποιες καλές εμφανίσεις, όμως μερικές φορές δεν τα πήγε καλά και τέθηκε εκτός της πρώτης ομάδας πριν τη διακοπή. Ισως είναι η τέλεια στιγμή για ένα top-club για να τον αποκτήσει (με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ) και να καρπωθεί το πολυσύνθετο ταλέντο του.

Ισμαΐλα Σαρ (Ρεν)
Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ γρήγορα για τον Ισμαΐλα Σαρ. Ομως ο Σενεγαλέζος διεθνής, ο οποίος έπαιξε στο Mundial και θεωρείται ο επόμενος Σαντιό Μανέ, φαίνεται να είναι έτοιμος για όποια νέα πρόκληση προκύψει. Εχει περάσει τρεις σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί σαν παίκτης, αφού έχει πολλά να βελτιώσει, όμως το περιθώριο εξέλιξης είναι εντυπωσιακό. Η ταχύτητα, η τεχνική και η αυτοπεποίθηση όταν πηγαίνει στο ένας εναντίον εντός έχουν δημιουργήσει ένα τρομερό ταλέντο στην Ρεν και οι Αρσεναλ και Τσέλσι μοιάζουν να τον ακολουθούν. Κοντά στα 45 εκατ. ευρώ είναι η τιμή του.

 

Τελευταία Νέα