Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει με 99 και ντουμπλάρισε σε γκολ τους μεγάλους τελικούς του (vids)

Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει με 99 και ντουμπλάρισε σε γκολ τους μεγάλους τελικούς του (vids)

Gazzetta team
Ο Σέρχιο Ράμος τρέχει με 99 και ντουμπλάρισε σε γκολ τους μεγάλους τελικούς του (vids)

bet365

Ο ηγέτης της Ρεάλ είναι στο -1 από τα 100 γκολ, ενώ είναι ο μοναδικός αμυντικός με δύο τέρματα σε τελικούς Champions League, Σούπερ Καπ Ευρώπης, Ισπανίας και Μουντιάλ Συλλόγων.

Είναι μύθος, θρύλος. Υπερήρωας της τελευταίας στιγμής και όλων των στιγμών γενικά. Στον ίδιο αγώνα μπορεί να σώζει πάνω στην γραμμή και να πανηγυρίζει έπειτα το νικητήριο late γκολ της ομάδας του. Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο απόλυτος αρχηγός στην ιστορία της Ρεάλ και πλέον έχει δικά του ένα μάτσο ρεκόρ. Εχει αγωνιστεί σε 21 τελικούς με τη Βασίλισσα και έχει νικήσει στους 16 εξ αυτών, παίζοντας συνολικά στο 98,9% των λεπτών σε αυτούς. Κανείς άλλος ποτέ με τη λευκή φανέλα δεν έδωσε το παρών σε τόσα ματς που έκριναν τίτλους.

Επιστροφή χρημάτων* στο Εβερτον – Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι διεθνείς τίτλοι του
Παγκόσμιο Κύπελλο (2010)
EURO (2008, 2012)
Champions League (2014, 2016, 2017, 2018)
Σούπερ Καπ Ευρώπης (2014, 2016, 2017)
Μουντιάλ Συλλόγων (2014, 2016, 2017, 2018)

Επίσης, μαζί με τον Τόνι Κρόος έφτασαν τα 14 διεθνή τρόπαια σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, για να ξεπεράσουν Μαλντίνι, Ντάνι Αλβες και Ινιέστα και να γίνου εκείνοι με τους περισσότερους ever στον κόσμο. Μόνο που με την κεφαλιά του το Σάββατο το βράδυ, έφτασε τα 99 γκολ στην καριέρα του (78 Ρεάλ, 17 Εθνική Ισπανίας, 3 Σεβίλλη) και αυτό είναι απίστευτο νούμερο για αμυντικό. Το κυριότερο όμως είναι ότι με αυτό το τέρμα κόντρα στην Αλ Αΐν, έχει βρει δίχτυα όχι μία, αλλά από δύο φορές σε τελικούς Champions League, Μουντιάλ Συλλόγων, Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης. Ας τα θυμηθούμε λοιπόν...


CHAMPIONS LEAGUE
Στη Λισσαβώνα το 2014 έβαλε το σημαντικότερο γκολ όλης της καριέρας του. Η ισοφάριση (1-1) στο 93' κόντρα στην Ατλέτικο, έστειλε τον τελικό στην παράταση και το 4-1 υπέρ της ομάδας του. Δύο χρόνια αργότερα στο Μιλάνο, θα άνοιγε εκείνος το σκορ στο επίσης 1-1, με τη Ρεάλ να το σηκώνει ξανά μπροστά στη συμπολίτισσά της στα πέναλτι.

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το 2016 κόντρα στη Σεβίλλη, όπως και στη Λισσαβώνα, στο 93' ισοφάρισε 2-2 και οδήγησε τη Ρεάλ στο να σηκώσει το τρόπαιο με 3-2. Μόνο που δύο χρόνια αργότερα, κόντρα στην Ατλέτικο, αν και το δικό του τέρμα είχε κάνει το 2-1 για τους Μερένγκες, η Ατλέτικο ήταν που το πήρε (4-2) στην παράταση.


ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
Το 2007 κλήθηκε να αντιμετωπίσει την αγαπημένη του Σεβίλλη, η οποία το σήκωσε με δύο νίκες (είναι διπλά τα ματς στην Ισπανία). Στο εντός 3-5 είχε βάλει το τρίτο της Ρεάλ. Την αμέσως επόμενη χρονιά, η Βαλένθια είχε νικήσει 3-2 και με τον Σέρχιο Ράμος να βάζει το δεύτερο, η Ρεάλ το πήρε με 4-2 στη ρεβάνς.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
To 2014 είχε ανοίξει εκείνος το σκορ στο 2-0 επί της Σαν Λορέντζο, ενώ φέτος με την κεφαλιά του κλείδωσε το τρίτο, στο τελικό 4-1 επί της Αλ Αΐν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα