Τι πρέπει να κάνει η Αγγλία για το 2022

Gazzetta team
Τι πρέπει να κάνει η Αγγλία για το 2022

bet365

Μετά τα ημιτελικά στην Ρωσία, η Αγγλία στοχεύει σε κάτι μεγαλύτερο στο Mundial του Κατάρ και το FourFourTwo γράφει κάποια πράγματα που πρέπει να κάνει.

Να δημιουργήσουν βάθος στο ρόστερ
Οι βασικοί της Αγγλίας έφτασαν στους «4» του Mundial αυτό το καλοκαίρι, όμως τα Τρία Λιοντάρια αποκλείστηκαν από την Κροατία όταν χρειάστηκε να παίξουν κάποιοι από τους αναπληρωματικούς. «Οταν έπαιζα εγώ στην Αγγλία, υπήρχε πολύ περισσότερο βάθος» είπε στο FFT ο Τζέιμι Κάραχερ. «Στα σέντερ-μπακ υπήρχαν οι Τέρι και Φέρντιναντ, οι δύο καλύτεροι στη θέση, έχοντας κατακτήσει το Champions League και την Premier League. Πριν από αυτούς, υπήρχε ο Σολ Κάμπελ, ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ είχε πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης ήταν ο Λέντλεϊ Κινγκ, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Λίβερπουλ και εγώ. «Αποκαλούσαν την ομάδα Golden Generation για την πληθώρα παικτών που είχε. Στη σημερινή δεν υπάρχει βάθος αλλά παίζουν καλύτερα απ' ότι εμείς. Ολοι πλέον λένε ότι οι Αγγλοι είναι τόσο καλοί όσο κάθε κορυφαίος παίκτης. Οι ακαδημίες βγάζουν όλο και περισσότερους τεχνίτες».

Να μην στηρίζονται τόσο πολύ στον Χάρι Κέιν
Ο επιθετικός της Τότεναμ κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι αλλά η Αγγλία χρειάζεται γκολ και από πολλούς άλλους. «Η ομορφιά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ότι η Αγγλία ήταν απρόβλεπτη για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια» λέει ο παλιός μέσος , Ντάρεν Αντερτον. «Μέσοι με ταχύτητα και γκολ από στημένες φάσεις έκαναν την ομάδα μια από τις επικίνδυνες στη διοργάνωση. Τα γκολ του Κέιν ήταν το κερασάκι, αυτό που χρειάζεται είναι να έρθουν και από εκείνους που βρίσκονται γύρω του. Αν οι Ντέλε Αλι και Λίνγκαρντ σκοράρουν περισσότερο, το 2022 τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα».

Να δώσουν στους μικρούς πρωταθλητές κόσμου μια ευκαιρία
Η Αγγλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στα under-17 και under-20 το 2017 και αν αυτοί οι παίκτες πάρουν τις ευκαιρίες που αξίζουν τότε η αποστολή για το Mundial του 2022 θα είναι γεμάτη ταλέντο. Ο Πολ Σίμπσον ήταν ο προπονητής της under-20 και είναι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. «Τους τελευταίους 9-12 μήνες βλέπουμε πολλά από τα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής» εξηγεί ο coach. «Ο τερματοφύλακας, Φρέντι Γούντμαν παίζει βασικός στην Αμπερντίν και ο Τζόντζο Κένι κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις με την Εβερτον. Αν βλέπουμε πιο συχνά κάτι τέτοιο, θα βοηθήσει για το Mundial του 2022».

Να μην... εκτροχιάζονται από τα όσα γράφει ο Τύπος
Μην ξεγελιέστε, τα tabloids μπορεί και να χαίρονταν αν ερχόταν ο αποκλεισμός στα πέναλτι στο παγκόσμιο κύπελλο κόντρα στην Κολομβία. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα γινόταν το θύμα, όμως αν θέλουν τα Τρία Λιοντάρια να πάρουν τελικά τον τεράστιο τίτλο, χρειάζονται παίκτες με το δικό του skillset - ακόμα και αν χρειάζεται να κάνει υπομονή πολλές φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα