Παίζουν μπάλα... στο φαγητό

Παίζουν μπάλα... στο φαγητό

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ζύγιζε 100 κιλά επιστρέφοντας στη Νις από τις διακοπές του και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε πολύ γνωστούς ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν απλά... κοιλίτσα, αλλά αρκετά παραπανίσια κιλά.

Τόμας Μπρολίν
Το παιδί-θαύμα του σουηδικού ποδοσφαίρου τη δεκαετία του ’90. Στο Euro του 1992, που η Σουηδία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ο Μπρολίν ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ δύο χρόνια μετά, στο Μουντιάλ των Ηνωμένων Πολιτειών, οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι την τρίτη θέση. Ο ίδιος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης, ενώ ήταν τέταρτος στην κούρσα της Χρυσής Μπάλας του 1994. Την ίδια περίοδο αγωνιζόταν στην Πάρμα, όμως το 1999 εγκατέλειψε την ενεργό δράση, μόλις στα 29 του. Αιτία οι τραυματισμοί, οι οποίοι δεν αποκλείεται να οφείλονταν και στη μη αθλητική σωματοδομή του.

Ρονάλντο
Ο πιο διάσημος υπέρβαρος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ακόμα και μέχρι σήμερα, δύο είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται για να τον ξεχωρίσουν από τον άλλο Ρονάλντο, τον Κριστιάνο. «Φαινόμενο» και «χοντρός» είναι τα δύο παρατσούκλια του... αυθεντικού Ρονάλντο. Ο ίδιος είχε εμφανιστεί αδύνατος στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όμως μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του στο γόνατο, άρχισε να φαίνεται η διαφορά στο σώμα του. Αυτό, όμως, δεν τον πτόησε να μαγεύει στους αγωνιστικούς χώρους, αν και τα παραπανίσια κιλά ήταν εμφανή, ειδικά προς το τέλος της μεγαλειώδους καριέρας του.

Αϊλτον
Ένας από τους μεγαλύτερους γυρολόγους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που έκανε «όνομα» στην Γερμανία, φορώντας τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης από το 1998 έως το 2004. Οι σημαντικότεροι σταθμοί, που ακολούθησαν στην καριέρα του ήταν η Σάλκε, η Μπεσίκτας, το Αμβούργο και ο Ερυθρός Αστέρας, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να σταματά το ποδόσφαιρο το 2013, έχοντας ως σήμα κατατεθέν στην καριέρα του τα παραπανίσια κιλά.

Μαρκ Μπόσνιτς
Για πολλά χρόνια ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Άστον Βίλα (1992-1999). Οι εμφανίσεις του με τους «χωριάτες» του έδωσαν ένα εισιτήριο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Στην πρώτη του σεζόν στο Ολντ Τράφορντ, ο Αυστραλός έγινε ο διάδοχος του Πίτερ Σμάιχελ, όμως η άφιξη του Φαμπιάν Μπαρτέζ ένα χρόνο μετά, τον έστειλε στον πάγκο. Ο Μπόσνιτς είχε πολλές φορές αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που του έδωσε δύο ευκαιρίες στην Γιουνάιτεντ, να τον χαρακτηρίζει «απαράδεκτο επαγγελματία».

Αντριάνο
Θεωρήθηκε ο διάδοχος του Ρονάλντο στην Βραζιλία και όχι άδικα, αφού τα προσόντα του ήταν εκπληκτικά, ενώ διέθετε ένα αριστερό πόδι-φαρμάκι, που μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου. Στο πικ του βρέθηκε από το 2004 έως το 2009 στην Ίντερ, όμως ο «αυτοκράτορας» επέδειξε αυτοκαταστροφικές τάσεις στην καριέρα και στη ζωή του. Σωματικά άρχισε να... φαρδαίνει, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ενώ βρέθηκε μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών και σε διεύθυνση συμμορίας στις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα