Τους ανανεώνεις ή τους χάνεις ελεύθερους

Τους ανανεώνεις ή τους χάνεις ελεύθερους

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει πέντε top class ποδοσφαιριστές, που τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Νταβίντ Ντε Χέα
Εδώ και πολλά χρόνια το όνομά του ακουγόταν κάθε καλοκαίρι για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στην πατρίδα του, η «βασίλισσα» φέτος απέκτησε τον Κουρτουά και όπως όλα δείχνουν θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε πρόσφατα τον γκολκίπερ του, δηλώνοντα σίγουρος για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Χέα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αγάπη του για το σύλλογο, όμως αν δεν μπουν οι τελικές υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Ειδικά, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2019 και τόσα εκατομμύρια να κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Άνχελ Ντι Μαρία
Ένας από τους λίγους παίκτες, που έχει αγωνιστεί μαζί με Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μέσι (εθνική Αργεντινής) και Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν). Το 2014, η μεταγραφή του από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόστισε 75 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί μέχρι τότε από αγγλικό σύλλογο για έναν ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά να αποχωρήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έδωσαν τότε 63 εκατομμύρια ευρώ στην Γιουνάιτεντ, με τον Ντι Μαρία να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο. Από τότε, δεν έγινε ποτέ επέκταση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα η Παρί να κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Με την έλευση τόσων αστέρων στο Παρίσι, ο Ντι Μαρία δεν είναι πλέον πρωταγωνιστής και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Άντονι Μαρσιάλ
Οι εμφανίσεις του με την Μονακό τη σεζόν 2014-15 έκαναν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δαπάνησε 36 εκατομμύρια λίρες, με τη μεταγραφή του Μαρσιάλ να γίνεται η ακριβότερη για ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών (δεύτερη ήταν τότε του Λουκ Σο, πάλι από την Γιουνάιτεντ). Μάλιστα, υπήρχαν και μπόνους επίτευξης στόχων, που θα μπορούσαν να φτάσουν τη μεταγραφή στα 58 εκατομμύρια. Ο Γάλλος ακραίος υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο και μάλιστα στην πρώτη του σεζόν στο Ολντ Τράφορντ είχε συνολικά 17 τέρματα σε 49 συμμετοχές. Μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει το «μπαμ» που όλοι περίμεναν (δε βρισκόταν καν στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ) και ενόψει της εκπνοής του συμβολαίου του, δεν αποκλείεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πει το «ναι» σε κάποια πρόταση. Τελευταία της ευκαιρία είναι μέχρι τον Ιανουάριο.

Αντριάν Ραμπιό
Από το 2012, όταν και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος χαφ έχει σταθερά ανοδική πορεία και στα 23 του είναι βασικός στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα και μάλιστα υπάρχουν φήμες περί ανταλλαγής με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Το συμβόλαιο του Ραμπιό με την Παρί ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού η ποδοσφαιρική του αξία ολοένα και μεγαλώνει. Είτε θα τον πουλήσει ο γαλλικός σύλλογος, είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Ραμπιό θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Παρίσι. Μοιάζει απίθανο να τον χάσει, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του.

Άαρον Ράμσεϊ
Ο άνθρωπος-κατάρα, αφού για πολλά χρόνια έφευγε από τη ζωή κάποιος διάσημός, όποτε ο Ουαλός μέσος σκόραρε με τη φανέλα της Άρσεναλ (Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς και Ντέιβιντ Μπάουι κάποια από τα ονόματα). Στους «κανονιέρηδες» βρίσκεται από το 2008, όμως από το 2011 άρχισε να παίρνει φανέλα βασικού. Καλύτερη σεζόν του στο Εμιρέιτς ήταν το 2013-14 (ψηφίστηκε MVP από τους φιλάθλους), με τη διοίκηση του συλλόγου να τον επιβραβεύει τότε με νέο 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στην εποχή Βενγκέρ, ο Ράμσεϊ ήταν από τους στυλοβάτες στη μεσαία γραμμή, όμως προς το παρόν είναι άγνωστες οι προθέσεις του Έμερι. Και το συμβόλαιο του Ουαλού λήγει το καλοκαίρι του 2019...

 

Τελευταία Νέα