Η «κατάρα» πριν το Μουντιάλ

Η «κατάρα» πριν το Μουντιάλ

bet365

Με αφορμή τον τραυματισμό του Κοσιελνί, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος καταγράφει τους ποδοσφαιριστές, που κινδυνεύουν να μη βρεθούν στα γήπεδα της Ρωσίας, λόγω τραυματισμού.

Λαρς Στιντλ
Ο τελευταίος άτυχος, πριν τραυματιστεί ο Λοράν Κοσιελνί. Στο προηγούμενο παιχνίδι της Γκλάντμπαχ κόντρα στην Σάλκε, ο αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Ο Στιντλ ήταν από τους πρωταγωνιστές της εθνικής Γερμανίας στην πορεία προς την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (σκόρερ του τελικού) και από τότε ήταν συνεχώς μέσα στις επιλογές του Γιόακιμ Λεβ. Πλέον, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην επίθεση, αφού ο φορ της Γκλάντμπαχ δε θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σεβίλλη - Σοσιεδάδ με 10% επιστροφή και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Άλεξ Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν
Σε μία ονειρική σεζόν, ο Άγγλος μέσος έφτασε στην... πηγή, όμως δεν ήπιε νερό. Κι αυτό γιατί στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρόμα, ο Τσαμπερλέιν υπέστη ρήξη χιαστού. Έτσι, δε θα είναι παρών ούτε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήδη, έχει ενημερώσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «λιονταριών» για την απουσία του από τα γήπεδα της Ρωσίας, ενώ έχει ξεκινήσει αποθεραπεία, ώστε να εμφανιστεί έτοιμος τη νέα σεζόν με την Λίβερπουλ.

Ζερόμ Μπόατενγκ
Ήταν ένας από τους άτυχους της Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο κεντρικός αμυντικός των Βαυαρών τραυματίστηκε στον προσαγωγό και αποχώρησε από το παιχνίδι, πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Οι ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία από τέσσερις έως έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι οριακά μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας, δημιουργώντας έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» στον Γιόακιμ Λεβ.

Μιτσί Μπατσουαγί
Με το δανεισμό του στην Ντόρτμουντ από την Τσέλσι βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό, σημειώνοντας 9 τέρματα σε μόλις 14 παιχνίδια. Ωστόσο, στις 15 Απριλίου, στο ματς πρωταθλήματος με την Σάλκε, ο Μπατσουαγί τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Twitter πως η σεζόν τελείωσε για εκείνον, με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Βέλγος επιθετικός είναι στα «πιτς» και είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν θα βρίσκεται στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μάνουελ Νόιερ
Η απουσία του τη φετινή σεζόν κάτω από τα δοκάρια της Μπάγερν μπορεί να μη κόστισε στους Βαυαρούς στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως πιθανότητα στοίχησε τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Ουλράιχ τα έκανε... θάλασσα. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας του περασμένου Μουντιάλ επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στις προπονήσεις, έπειτα τη διπλή ατυχία και την πολύμηνη απουσία του, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Γιόακιμ Λεβ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Ο Τερ Στέγκεν έχει κάνει φοβερά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο Νόιερ έχασε όλη τη σεζόν. Και ο «κέρβερος» της Μπάγερν δεν είναι για πάγκο...

Υ.Γ. Στη συγκεκριμένη λίστα δε συμπεριλαμβάνεται ο Νεϊμάρ, γιατί από την πρώτη στιγμή που υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο, έγινε αγώνας δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει. Μπορεί τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν να την έχασε, όμως πρέπει να έρθουν... τα πάνω κάτω, ώστε να μην είναι παρών στα γήπεδα της Ρωσίας με την εθνική Βραζιλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα