Come back με γκολ (vids)

Come back με γκολ (vids)

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε ποδοσφαιριστές, που επέστρεψαν στην πρώην ομάδα τους και κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Ο Ντιέγκο Κόστα τα έκανε όλα στο δεύτερο ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 29χρονος επιθετικός φόρεσε ξανά μετά από 3,5 χρόνια τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος» και στο πρώτο του παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Γέιδα, για το κύπελλο Ισπανίας. Εκτός από το γκολ, μέσα σε έξι λεπτά από την είσοδό του στο παιχνίδι, πρόλαβε να τραυματιστεί, όμως αυτό δεν τον πτόησε καθόλου. Με το «καλημέρα», ο Ντιέγκο Κόστα έδειξε πόσο χρήσιμος θα είναι στο μέλλον για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ ταυτόχρονα μπήκε σε μία λίστα ποδοσφαιριστών, που βρήκαν δίχτυα στο come back με την πρώην ομάδα τους.

Τιερί Ανρί
Μετά από οκτώ χρόνια λαμπρής καριέρας στην Άρσεναλ, ο «Τίτι» πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα το 2007. Έμεινε τρία χρόνια στους «μπλαουγκράνα» και στη συνέχεια πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκειμένου να αγωνιστεί στους New York Red Bulls. Λόγω της «λειψανδρίας» επιθετικών, στις αρχές του 2012, η Άρσεναλ στράφηκε στη λύση του Ανρί, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο για δύο μήνες. Και στην επιστροφή του ο Γάλλος έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα από τον καθένα. Σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στην Λιντς, δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση στον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.

Σίντζι Καγκάβα
Το 2010 άφησε την Ιαπωνία, παίρνοντας μεταγραφή για την Ντόρτμουντ. Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικών εμφανίσεων, άνοιξε η πόρτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, ο Καγκάβα δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα το 2014 να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Επέστρεψε στην Μπορούσια και από το πρώτο παιχνίδι έδειξε δείγματα του προ διετίας παίκτη. Σκόραρε στο 3-1 επί της Φράιμπουργκ και έκανε τους φιλάθλους στο Βεστφάλεν να τον αποθεώνουν.

Αντρέι Σεφτσένκο
Η ποδοσφαιρική Ευρώπη τον έμαθε με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με την Ντιναμό Κιέβου, που είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Την ίδια χρονιά πήρε μεταγραφή για την Μίλαν, με την οποία πραγματικά μεγαλούργησε. Η απόφασή του να πάει στην Τσέλσι το 2006 αποτέλεσε την... αρχή του τέλους για την καριέρα του. Το 2009, ο Σεφτσένκο ήταν ήδη 33 ετών και πήρε το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του. Φόρεσε ξανά τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου και στο πρώτο του παιχνίδι σκόραρε με πέναλτι στις καθυστερήσεις, απέναντι στην Μέταλουρκ Ντόνετσκ, διαμορφώνοντας του τελικό 3-1.

Μάρκο Ρόις
Ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα της Ντόρτμουντ, που ήταν στις ακαδημίες της το διάστημα 1996-2006. Αφού «περιπλανήθηκε» για έξι χρόνια, ο Ρόις υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη του ομάδα, τον Ιανουάριο του 2012, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Στο ντεμπούτο του, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της Μπορούσια, στη νίκη με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης, στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα.

Γουέιν Ρούνεϊ
Έφυγε από την Έβερτον 19χρονο αμούστακο παιδί και μετά από 13 χρόνια ένδοξης καριέρας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέκτησε τα πάντα, ο 32χρονος – πλέον – Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο Γκούντισον Παρκ. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια στο Ολντ Τράφορντ να είχε μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό, ωστόσο στο πρώτο του παιχνίδι με την Έβερτον στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έδειξε ξανά το ένστικτο του “killer”. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με την Στόουκ, χαρίζοντας τη νίκη στα «ζαχαρωτά».

 

Τελευταία Νέα