Abarth με κοστούμι Maserati (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Abarth με κοστούμι Maserati (pics)
Abarth και Maserati απευθύνονται σε δύο εντελώς διαφορετικά αγοραστικά κοινά, μοιάζουν όμως μεταξύ τους σε αρκετά σημεία.

Και οι δύο μάρκες κατασκευάζουν σπορ μοντέλα, η πρώτη μικρότερα και η δεύτερη μεγαλύτερα και ακριβότερα. Όποιος αμφιταλαντευόταν μέχρι σήμερα μεταξύ του Σκορπιού της Abarth και της τρίαινας της Maserati θα καλυφθεί από την ειδική έκδοση Abarth 695 Tributo Maserati, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 499 κομματιών.

Στο μικρό αμάξωμα βάζει φωτιά ένας τούρμπο κινητήρας 1,4 λίτρων με 180 άλογα, οι οποίοι μεταφέρονται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός ημιαυτόματου σαζμάν με πλήκτρα αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι. Επίσης από τις 3.000 σ.α.λ. και πάνω φροντίζει για το ανάλογο ηχητικό σκηνικό η εξελιγμένη εξάτμιση με δύο οβάλ απολήξεις, ενώ στο εξωτερικό του αμαξώματος προβλέπονται ορισμένα στοιχεία με σημείο αναφοράς μοντέλα της Maserati.

Ένα από αυτά είναι το μπορντό χρώμα, που αποτελεί προνόμιο των σπορ μοντέλων της Maserati, ενώ αντίστοιχος είναι και ο σχεδιασμός των ζαντών αλουμινίου. Η υφασμάτινη, ηλεκτρική κουκούλα είναι γκρίζου χρώματος, τα καθίσματα διαθέτουν δερμάτινες επενδύσεις και οι επενδύσεις του κόκπιτ και της κεντρικής κονσόλας είναι από ανθρακονήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!