Συμφώνησαν για Μαλεζά

Συμφώνησαν για Μαλεζά

Συμφώνησαν για Μαλεζά

bet365

Σε συμφωνία με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για την παραχώρηση του Στέλιου Μαλεζά ήρθε ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής αμυντικός την Δευτερα θα βρίσκεται στην Γερμανία για να περάσει από ιατρικες εξετασεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Μετά τον Κρέσιτς άλλος ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα και την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Όπως έγινε γνωστό ο Δικέφαλος έφτασε συμφωνία με τη νεοφώτιστη ομάδα έναντι του ποσού των 550.000 ευρώ για την παραχώρηση του διεθνή Έλληνα αμυντικού. Ο Μαλεζάς αναμένεται την Δευτέρα στην γερμανική πόλη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Φορτούνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα