Ο «Πετρό» ο «Καρα» και οι …ομορφιές!

Ο «Πετρό» ο «Καρα» και οι …ομορφιές!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta,gr για τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακό στάδιο αλλά και για τα όσα έγιναν στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Τελικά και αυτή την Κυριακή έστω και αν στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά δεν κατέβηκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν με 3-0 τον Πανιώνιο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι είτε λόγω Καπίνου, είτε λόγω αστοχίας η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν σκόραρε στις ευκαιρίες που είχε, αλλά πιο σημαντικό ρόλο έχουν παίξει δύο «ξεχασμένοι» παίκτες από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πετρόπουλος μπήκε στο ημίχρονο «έφτιαξε» το πρώτο γκολ και έβαλε τα άλλα δύο με εκτελέσεις κλασικού φορ περιοχής.

Ο Καραγκούνης μπήκε στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, δημιούργησε με εκπληκτικές ενέργειες τα δύο γκολ του Πετρόπουλου και έδωσε χρώμα στην ανούσια κυκλοφορία της μπάλας που είχε ο Παναθηναϊκός εκτός περιοχής. Αυτοί οι δύο έκαναν την διαφορά και η αλήθεια είναι ότι ο Φερέιρα στην διάρκεια της περιόδου δεν τους έδωσε πολλές ευκαιρίες.

Βέβαια και από την άλλη πλευρά ειδικά ο Πετρόπουλος πρέπει όποτε παίζει να παίζει με την νοοτροπία που έδειξε κόντρα στον Πανιώνιο. Δηλαδή να βγάζει «θυμό» στο παιχνίδι του και όχι απογοήτευση επειδή δεν παίζει. Αυτός ο Πετρόπουλος του αγώνα με τον Πανιώνιο είναι το φορ που θέλει ο Παναθηναϊκός και φυσικά θέλει 10….Τοτσέ.

Αλλά επειδή οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι μεγάλες όποτε παίζει ο Πετρόπουλος πρέπει να είναι σταθερός και να έχει διάρκεια. Το μηδέν που κράτησε στην άμυνα ο Παναθηναϊκός μοιάζει με μαγική εικόνα με βάση τις ευκαιρίες του Πανιωνίου. Πλέον η ομάδα πάει να μπει στα play off αλλά τι να το κάνεις, αν τελικά έρθει η τιμωρία από την Ευρώπη;

Πάντως με την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός θα χάσει με κάτω τα χέρια από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Για να πάρει το διπλό πρέπει να μπει η ομάδα με την νοοτροπία του δευτέρου ημιχρόνου. Όπως και να έχει οι παίκτες και ο Φερέιρα με τα αποτελέσματα στο γήπεδο προσπαθούν να τελειώσουν με αξιοπρέπεια την χρονιά που δεν συνάδει με την μαυρίλα και το μπάχαλο στα διοικητικά.

ΥΓ1: Επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πείτε για το γκολ του Πανιωνίου που ακυρώθηκε θα σας πω την άποψή μου. Δεν υπάρχει κανένα οφ-σάιντ του Κούρου , αλλά υποδεικνύεται λάθος και στη συνέχεια ο Κούτσι σκοράρει με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού να μην συμμετέχουν στην φάση αφού έχει διακοπεί το ματς. Αρα δεν έχει ακυρωθεί γκολ. Εχει υποδειχθεί λανθασμένα οφ-σάιντ ο Κούρος.

ΥΓ2: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου» δήλωσε ο επιθετικός της Κέρκυρας Ιωάννου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0. Πραγματικά... ομορφιά του ποδοσφαίρου και σίγουρα παλικαρίσια νίκη της Κέρκυρας. Είμαι περήφανος που ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει δικαιώματα για «ομορφιές» του ποδοσφαίρου.

Και έχει «ρίξει» στην Β’Εθνική–αν και αδιάφορος τότε- τον Εθνικό Αστέρα του προπονητή Σπύρου Λιβαθηνού πριν από μερικά χρόνια δίνοντας το δικαίωμα στην Παναχαϊκή του Λουκόπουλου(του φίλου της τότε παράγκας) να μείνει στην κατηγορία. Εγω πάντως ξέρω πολλούς φίλους του Ολυμπιακού που είναι αηδιασμένοι μετά από αυτή την ήττα και τους τιμάει αυτό.

Εξάλλου οι αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα αυτό μαρτυρούν…Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός ...συμμετέχει σε τέτοιες ομορφιές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.