(Harlem) Shake it αλά αθλητικά (vids)

Γιώργος Βροντάκης
(Harlem) Shake it αλά αθλητικά (vids)

bet365

Το harlem shake είναι η νέα μόδα που μπήκε και στον αθλητισμό με το gazzetta.gr να παρουσιάζει ομάδες και παίκτες που έχουν χορέψει ή τραγουδήσει.

Στην αρχή υπήρχε τo Gangnam style και τώρα ήρθε το harlem shake για να... ταρακουνήσει όλο τον κόσμο επηρεάζοντας παίκτες, αλλά ακόμα και ομάδες ώστε να γυρίσουν το δικό τους βίντεοκλιπ...

Με αφορμή το harlem shake, αλλά και τη φοβερή έκπληξη που έγινε στους παίκτες της Εφές Αναντολού σε όπερα παρουσιάζει σε video παίκτες και ομάδες από όλο τον κόσμο που είτε έχουν τραγουδήσει, είτε έχουν χορέψει, είτε έχει σχέση με τη μουσική.

Δείτε τα video με την αξία τους να είναι ανεκτίμητη...

Μην νομίζετε πως στην Ελλάδα δεν είμαστε του... χορού και του τραγουδιού, αφού αρκετές ομάδες έχουν προσφέρει.... μουσική υπόκρουση στον αθλητισμό.

Πριν την Εφές, ο ΠΑΟΚ

Σε μια εκδήλωση του ΠΑΟΚ για τα 80 χρόνια της ομάδας, οι φίλαθλοι του δικεφάλου είχαν κάνει την αίθουσα γήπεδο, δείχνοντας στους οπαδούς της Εφές τον δρόμο αρκετά χρόνια πριν... Οχι βέβαια με τόσο έκπληξη, αλλά κάτι ήταν και αυτό!

Ρουβάς, Μαντώ, Γαρμπή και... Άρης

Αρκετά χρόνια πιο πίσω, ο Σάκης Ρουβάς (με μακρύ μαλλί), η Μαντώ, η Καίτη Γαρμή, ο Πασχάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Λευτέρης Σούμποτιτς και όλη η ομάδα του μπασκετικού Άρη είχαν τραγουδήσει το «Για τη ζωή» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πράσινα χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Το 1986, οι παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού εκείνης της σεζόν είχαν ηχογραφήσει ένα cd γεμάτο με χριστουγεννιάτικα τραγούδια...

Γαλανόλευκη... αποστολή!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνική Ελλάδος εκτός από την ικανότητα τους στο χορτάρι το έδειξαν και στο... χαρτί. Η γαλανόλευκη όταν ταξίδευε από το Ισραήλ για Λετονία, γράφτηκε το τραγούδι της Εθνικής Ελλάδος σε Hip Hop εκτέλεση από τον Νίκο Λυμπερόπουλο με στίχους του ίδιου και του Κώστα Κατσουράνη. Η μουσική ήταν του Γιώργου Σαμαρά και ο τίτλος του τραγουδιού: «Η αποστολή».

ΑΕΚ - Μια αγάπη έχω στην καρδιά

Το 2007 η ΑΕΚ έγραψε το δικό της τραγούδι με συνθέτη τον Φοίβο και ερμηνευτή τον Γιώργο Φλωράκη. Το «Μια αγάπη έχω στην καρδιά» το τραγούδησαν και όλοι παίκτες της ΑΕΚ αλλά και ο Φερνάντο Σάντος, ενώ ξεχωρίζουν οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Πάουλο Ασουνσάο, Χρήστος Κόντης, Διονύσης Χιώτης, Μπρούνο Αλβες, Σίμος Κρασσάς, Βαγγέλης Μόρας και Νίκος Γεωργέας.

Ο χορός των Ολυμπιονικών

Το πιο πρόσφατο περιστατικό από όλα ήταν πριν από μερικές ημέρες, όταν έξι Έλληνες Ολυμπιονίκες χόρεψαν στο «Dancing with the stars». Οις Μιχάλης Μουρούτσος, Κλέλια Πανταζή, Εύα Χριστοδούλου, Βιργινία Κραβαριώτη, Σοφία Παπαδοπούλου και Ευαγγελία Πλατανιώτη έκαναν μια εντυπωσιακή χορογραφία.

Τα ελληνικά... περιστατικά τελείωσαν και πάμε στο εξωτερικό με την Ιταλία να κλέβει πραγματικά την παράσταση.

Οι... τραγουδιστές της Γιουβέντους

Αξέχαστο παραμένει ακόμα και σήμερα το video με τους παίκτες της Γιουβέντους να τραγουδούν το «Il mio cante libero» σε ένα σόου της τηλεόρασης, με τους Ντελ Πιέρο, Φεράρα, Μπουφόν, Φεράρα και τους υπόλοιπους να δείχνουν πως έχουν και φωνητικές ικανότητες.

Μάικλ Τζάκσον, ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ είχε υποσχεθεί ένα χορό αν η Μίλαν κατακτούσε το πρωτάθλημα και το έκανε πράξη στη φιέστα των Μιλανέζων στο Σαν Σίρο, όταν χόρεψε καταπληκτικά το Moonwalk του Μάικλ Τζάκσον.

Τα Χριστούγεννα της Μίλαν

Οι παίκτες της Μίλαν έχουν στο... αίμα τους το τραγούδι αφού έβγαλαν και βίντεο τραγουδώντας τα Χριστούγεννα του 2011 το «All I want for Christmas is...»!

Η σκουάντρα ατζούρα τραγουδά...

Αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2006, οι διεθνείς παίκτες της Ιταλίας το έριξαν στο τραγούδι. Οι Πίρλο, Κασάνο, Τότι, Γκατούζο, Μπουφόν, Βιέρι, Ντελ Πιέρο, Ζαμπρότα με τον Τζενάρο να κλέψει την παράσταση αφού μόλις άρχισε να τραγουδά όλοι... λύθηκαν στα γέλια.

Pazza Inter

Ενα χρόνο αργότερα, το 2007, η Ιντερ τραγούδησε το «Pazza Inter» έχοντας ως... πρωταγωνιστές τους Αλβάρο Ρεκόμπα, Χαβιέρ Ζανέτι, Φάμπιο Καναβάρο, Κριστιάν Βιέρι και Μάρκο Ματεράτσι.

Παριζιάνικη εκτέλεση...

Στη Γαλλία, ο Κάρλος Αντσελότι και οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν τραγούδησαν τον ύμνο του συλλόγου.

Stand by me στα αποδυτήρια της Τότεναμ

Στην Αγγλία τα αποδυτήρια της Τότεναμ γέμισαν... τραγουδιστές με τους ποδοσφαιριστές Τάουνσεντ, Κάρολ, Κέιν και άλλους πιο μικρούς να τραγουδούν το Stand By Me!

Στο Νησί χορεύουν πάρα πολύ και το Harlem Shake με αρκετές ομάδες ήδη να έχουν «ανεβάσει» τα video τους. Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά...

Λίβερπουλ

Σουόνσι

Μάντσεστερ Σίτι

Νταντί Γιουνάιτεντ

Τα κορίτσια της Κρίσταλ Πάλας

Gangnam Style από Ρονάλντο, Κακά και Γκατούζο

Στην Ισπανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κακά... συνελήφθησαν από κάμερα να χορεύουν το Gangnam style εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Στους ρυθμούς της Σακίρα

Την διαφορά, όμως, είχαν κάνει οι παίκτες της Μπαρτσελόνα όταν βρέθηκαν σε μια συναυλία της Σακίρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης. Ο σύντροφος της Πικέ, ανέβηκε πάνω στη σκηνή και προσκάλεσε τους Μπόγιαν, Μπουσκέτς, Τσάβι, Πέδρο, Βίγια και όλοι μαζί χόρεψαν στους ρυθμούς της κολομβιανής τραγουδίστριας.

Πάντως και στο μπάσκετ δεν πάνε πίσω...

Οι παίκτες της Ζαλγκίρις Κάουνας τραγουδούν ΑΒΒΑ...

Πρώτα οι παίκτες της Εφές και μετά οι οπαδοί

Οι παίκτες της Εφές, Κερέμ Τουντσερί, Βούγιασιτς, Κίνσι, Σινάν Γκιουλέρ και Ακιόλ έφτιαξαν την δική τους μπάντα και τραγούδησαν..., ενώ τους το ανταπέδωσαν στην όπερα οι φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας.

Οσον αφορά το... μπασκετικό Harlem Shake έχει ήδη παιχτεί στα αποδυτήρια των...

Αλμπα Βερολίνου

Μπάγερν Μονάχου

Εστουδιάντες

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Σερένα Γουίλιαμς δεν έμειναν πίσω με τη μόδα της εποχής και χόρεψαν μαζί το Gangnam Style στο Αυστραλιανό Open.

Παρακάτω στη video gallery μπορείτε να δείτε πολλά video με ομάδες χόκεϊ, μπέιζμπολ, ποδοσφαίρου σάλας, κολλεγιακού μπάσκετ, γυναικείου ποδόσφαιρο να χορεύουν το Harlem Shake...

 

Τελευταία Νέα