Ο «Κάρα» το τέλειωσε, η ΠΑΕ το συζητάει!

Ο «Κάρα» το τέλειωσε, η ΠΑΕ το συζητάει!

Gazzetta team
Ο «Κάρα» το τέλειωσε, η ΠΑΕ το συζητάει!

bet365

Λίγες ώρες μετά το δημόσιο «αντίο» του Γιώργου Καραγκούνη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της τονίζει ότι... θα συνεχίσει να συζητάει μαζί του για την ανανέωση!

Την τελευταία εβδομάδα το... διαζύγιου του Παναθηναϊκού με τον Καραγκούνη φαινόταν από μακριά! Τελικά πριν προλάβει να γίνει... κακόγουστη σαπουνόπερα ο ίδιος ο διεθνής άσος με δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκαθάρισε πως... τέλειωσε από το «τριφύλλι»!

Παρ' όλα αυτά περίπου 2 ώρες μετά η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της (προφανώς και υπό την πίεση των πολλών αντιδράσεων) τονίζει πως εκκρεμεί ακόμη ένα ραντεβού με τον παίκτη και πως είναι ανοιχτή σε επικοινωνία μαζί του! Η... ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη έχει την υποχρέωση να παραθέσει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν. Συνεπώς διευκρινίζεται ότι:

1. Ουδέποτε διεκόπη η επικοινωνία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Γιώργου Καραγκούνη.

2. Έγιναν τρεις συζητήσεις μεταξύ του τεχνικού συμβούλου κ.Κώστα Ελευθεράκη και του ποδοσφαιριστή.

3. Εκκρεμούσε και εξακολουθεί να εκκρεμεί μια ακόμα, για να διευκρινιστούν ζητήματα αγωνιστικά και οικονομικά, τα οποία ετέθησαν προς συζήτηση από τον ποδοσφαιριστή.

4. Παρά την επιλογή μονομερούς δημόσιας τοποθέτησης από την πλευρά του Γιώργου Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός σ’ αυτή την επικοινωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα