Προς νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό!

Προς νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Προς νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει στις 17:00 Διοικητικό Συμβούλιο για την προκήρυξη νέας Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου που αναμένεται να είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, η ΑΜΚ του Παναθηναϊκού που ήταν στα 15 εκατομμύρια ευρώ δεν έχει ισχύ και αναμένεται να ακυρωθεί. Στο τριφύλλι θα κάνουν νέα Αύξηση καθώς δεν προλαβαίνουν τις ημερομηνίς (λήγει στις 9 Αυγούστου) και υπάρχει σκέψη για νέα ΑΜΚ με μικρότερο ποσό. Δηλαδή στα πέντε εκατομμύρια ευρώ ή λίγο περισσότερο.

Αν αυτό πραγματοποιηθεί τότε όποιος θέλει να επενδύσει θα πρέπει να αγοράσει μετοχές και δεν θα μπορεί να μπει απευθείας στην ΑΜΚ καθώς ένα μικρότερο ποσό μπορεί να το καλύψει και ο κόσμος του τριφυλλιού μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Ολα αυτά θα συζητηθούν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα