Κατσαρός: «Τουλάχιστον δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Gazzetta team
Κατσαρός: «Τουλάχιστον δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

bet365

Την κατάκτηση τουλάχιστον δύο μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έθεσε ως στόχο για τον Υγρό Στίβο ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός.

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέο έτους, με το 2019 να αποχαιρετά με χαρά τον κόσμο του Ελληνικού υγρού στίβου, καθώς οι επιτυχίες της χώρας μας ήταν παρά πολλές σε όλα τα αθλήματα.

Αποκορύφωμα όλων των μεγάλων διακρίσεων ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, πριν από λίγες ημέρες, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πραγματοποιεί αήττητη πορεία, καθώς και τα 4 μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, σε πισίνα 25 μέτρων στη Γλασκώβη.

Ο Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Κατσαρός, θεωρεί ότι το έτος που φεύγει ήταν άκρως επιτυχημένο, ενώ είναι βέβαιος για την κατάκτηση τουλάχιστον δύο μεταλλίων από την Ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις, αλλά και οι ευχές για το 2020, του Γιώργου Κατσαρού στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Το 2019 ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την Κολυμβητική Ομοσπονδία, καθώς πήγαμε πολύ μπροστά σε όλα τα αθλήματα. Στο φινάλε του έτους πανηγυρίσαμε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στην υδατοσφαίριση, αλλά και στο Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, όπου είχαμε εκπληκτική παρουσία. Το 2020 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα κατακτήσουμε τουλάχιστον δύο μετάλλια και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκονται και οι ομάδες του πόλο στην κορυφαία αυτή διοργάνωση. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι θα ανέβουμε ακόμα περισσότερο σε όλα τα αθλήματα, διότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά από την ΚΟΕ, αλλά και από τα σωματεία. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλο τον κόσμο και στον Υγρό Στίβο".

 

Τελευταία Νέα