Νέα χορηγική συνεργασία για την ΚΟΕ

Αντώνης Πατσούρας
Νέα χορηγική συνεργασία για την ΚΟΕ

bet365

Τριετής συνεργασία της ΚΟΕ με γνωστή εταιρεία ένδυσης.

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης ARENA ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας το μεσημέρι της Τρίτης (9.4) η ΚΟΕ.

Η σύμβαση που υπογράφτηκε είναι τριετούς διάρκειας και υπάρχει οψιόν για ανανέωση μιας ακόμη χρονιά. Η ΚΟΕ μ' αυτή την νέα χορηγική της συνεργασία θα ντύσει 375 αθλητές και αθλήτριες στα αθλήματα που "καλλιεργεί".

Στα γραφεία της ΚΟΕ έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Κατσαρός, η σύμβουλος Άννα Μαρκοπούλου, οι ομοσπονδιακοί προπονητές υδατοσφαίρισης Θοδωρής Βλάχος, Γιώργος Μορφέσης, Δημήτρης Αθυμαρίτης και Δημήτρης Κραβαρίτης, οι τεχνικοί σύμβουλοι κολύμβησης Χριστόδουλος Χούμας, Νίκος Κραουνάκης.

Τις εμφανίσεις παρουσίασαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας κολύμβησης Γιώργος Σπανουδάκης, Μαρίλεια Δρασίδου, Γιάννης Καρπουζλής και Νικολέτα Παυλοπούλου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Αποτελεί ευτυχή συγκυρία για την ΚΟΕ, η οποία επικρατεί σαν Ομοσπονδία σε επίπεδο επιτυχιών, έχοντας τις περισσότερες διακρίσεις, καθώς μόνο πέρσι οι αθλητές της ΚΟΕ έλαβαν 156 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις.Δύο κορυφαίοι στο χώρο, η ΚΟΕ, η οποία κατά τη γνώμη μου αποτελεί την πιο πετυχημένη Ομοσπονδία από πλευράς επιτυχιών στον Ελληνικό αθλητισμό και η Arena, η κορυφαία εταιρία ένδυσης στον υγρό στίβο έρχονται σε μία σπουδαία, τριετή συνεργασία, αρκετά δαπανηρή για τη δεύτερη».

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα Αλέξης Χατζόπουλος είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κολυμβητές να εμφανίζονται στις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες οργανώσεις μαζί με την ΚΟΕ, φορώντας τα προϊόντα της Arena με το εθνόσημο. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και εμείς να ανέβει ακόμα πιο ψηλά η κολύμβηση στη χώρα μας και να μας προσφέρει ακόμα περισσότερας αγωνιστικές συγκινήσεις τα επόμενα χρόνια».

 

Τελευταία Νέα