Επιτυχημένος αγώνας SwimRun στην Ύδρα

Gazzetta team
Επιτυχημένος αγώνας SwimRun στην Ύδρα

bet365

Στην Ύδρα φιλοξενήθηκε το διάστημα 16-18 Νοεμβρίου το "1ο TRIMORE SwimRunHydra".

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 16-18 Νοεμβρίου στο μαγευτικό νησί της Ύδρας το "1ο TRIMORE SwimRunHydra" το οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Ύδρας και ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος.

Η Ύδρα υποδέχτηκε τους πρώτους SwimRunners, τα 23 τολμηρά ζευγάρια που αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και στάθηκαν στην εκκίνηση δεμένα μεταξύ τους ανά δύο με σκοινί, κολύμπησαν συνολικά 3,2χλμ και έτρεξαν 10 χλμ., με τέσσερις εναλλαγές ανάμεσα στα δύο αθλήματα.

Οι αθλητές έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ξεπερνώντας τις δυσκολίες της θάλασσας και του καιρού.Oι Σπύρος Γκοτζιάς - Παναγιώτης Δημόπουλος έκοψαν πρώτοι την κορδέλα του τερματισμού στο 1ο TRIMORE SwimRunHydra σε01:34:02. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Γιώργος Αλυφαντής- Γρηγόρης Σουβαντζόγλου με 01:40:15 . Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι αθλητές που ταξίδεψαν από την Γαλλία DavidPadare-NicolasBadet με χρόνο 01:40:30

Οι Στυλιανός Ανδρεάδης- Δήμητρα Μπίκα ήταν το πρώτο μεικτό ζευγάρι με 01:48:41, ενώ οι δύο πρώτες γυναίκες ήταν οι Κέλλυ Μπίχτα - Εύα Μπέκα με 02:01:27. Το ζευγάρι Παπαναστασίου -Νικολούτσου ήταν το μοναδικό επίσημο ζευγάρι και στη ζωή, που συμμετείχε.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα τρία ζευγάρια των Υδραίων που συμμετείχαν και επίσης βραβεύτηκαν. Με πολύ καλές επιδόσεις τερμάτισαν οι Ράππας-Ρούσης, Κεχαγιόγλου- Κεχαγιόγλου και Ρος-Λεμπέση.

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε «Η μοναδική σε φυσική και αρχιτεκτονική ομορφιά Ύδρα πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά. Οι πρώτοι αγώνες SwimRun στην Μεσόγειο πραγματοποιήθηκαν στο Νησί μας! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους συντελεστές αυτής της μοναδικής διοργάνωσης για τη μοναδική εμπειρία που μας χάρισαν. Η Ύδρα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένα Νησί ζωντανό 365 μέρες το χρόνο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα