H χειρότερη σκιερ του κόσμου! (vid)

Gazzetta team
H χειρότερη σκιερ του κόσμου! (vid)

bet365

Δείτε αυτή τη χιονοδρόμο να αγωνίζεται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και θα τα βάλετε με τον εαυτό σας που δεν πήγατε στη θέση της.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη αθλήτρια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ και όχι άδικα. Αν δείτε την προσπάθεια της στο halfpipe του σκι, θα καταλάβετε...

Ο λόγος για την 33χρονη Ελίζαμπεθ Σουόνεϊ που είναι Αμερικανίδα και πήρε μέρος στα προκριματικά του αγωνίσματος, όπου φυσικά τερμάτισε τελευταία, εκπροσωπώντας την Ουγγαρία.

Αμέσως ξεσηκώθηκε μεγάλη συζήτηση για το πως κατάφερε να αποκτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς και τελικά αποδείχθηκε ότι ουσιαστικά η Σουόνεϊ απλώς εκμεταλλεύτηκε το κενό του συστήματος.

Το halfpipe σκι δεν είναι τόσο δημοφιλές και στην Πιονγκτσάνγκ προκρίθηκαν 30 αθλήτριες, βάσει της κατάταξης στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγιναν μέσα στο 2017. Ωστόσο, χώρες με παράδοση στο άθλημα, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να στείλουν ως 4 αθλήτριες, με αποτέλεσμα η Σουόνεϊ που κατάφερε να πάει σε πολλούς προκριματικούς αγώνες και απλώς να τερματίσει, να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Δείτε την προσπάθεια της και θα καταλάβετε...

 

Τελευταία Νέα