Η σέξι αποκάλυψη της Παπαδάκη στους Ολυμπιακούς! (vid)

Gazzetta team
Η σέξι αποκάλυψη της Παπαδάκη στους Ολυμπιακούς! (vid)

bet365

Πρόβλημα με το φόρεμα της Γκαμπριέλας Παπαδάκη δημιουργήθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς με αποτέλεσμα να φανεί εντελώς, το γυμνό της στήθος!

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη που έχει ελληνικές ρίζες από τον πατέρα της, αγωνίστηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο καλλιτεχνικό πατινάζ εκπροσωπώντας τη Γαλλία μαζί με τον Γκιγιόμ Σισερόν και έφτασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Ωστόσο στη διάρκεια της προσπάθειας της , δημιουργήθηκε πρόβλημα με το φόρεμα της με αποτέλεσμα να αποκαλύψει το στήθος της, όχι μόνο στους θεατές του αγώνα, αλλά σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.

Η ίδια αντιλήφθηκε τι συμβαίνει αλλά εκεί τη στιγμή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. «Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης να συμβεί αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω, σκέφτηκα. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να κάνουμε τόσο ωραίο πρόγραμμα με ό,τι συνέβαινε» είπε μετά η Γαλλίδα αθλήτρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα