Ένας Έλληνας... κοντά στον Αρκτικό κύκλο!

Gazzetta team
Ένας Έλληνας... κοντά στον Αρκτικό κύκλο!

bet365

Έτοιμος να εκπροσωπήσει την χώρα μας κάνοντας 300 χλμ με έλκυθρο στον Βόρειο Πόλο είναι ο Βαγγέλης Βασιλειάδης που θέλει λίγες ψήφους ακόμα...

Κοντά σε μια τεράστια πρόκληση για τον ίδιο και φυσικά για την Ελλάδα, βρίσκεται ο Βαγγέλης Βασιλειάδης. Ο Έλληνας αθλητής, έχει δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό από τον οποίο 20 τολμηροί από όλο τον κόσμο θα διασχίσουν 300 χιλιόμετρα με έλκηθρο σε πολικές θερμοκρασίες για 6 μέρες με διαμονή σε σκηνές στην ύπαιθρο!

Ο Έλληνας αθλητής, έχει τρέλα με το συγκεκριμένο άθλημα από τα 12 του και πλέον θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος σε αυτό τον κάπως... τρελό αγώνα! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί ανάμεσα στους 20 που θα κερδίσουν την μία θέση ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές απ' όλο τον πλανήτη. Η Ελλάδα είναι στον όμιλο της Μεσογείου και η κυριότερη αντίπαλός μας είναι η συμμετοχή της Πορτογαλίας, ενώ μεταξύ άλλων υπάρχουν υποψήφιοι από Τουρκία, Κύπρο, Ιταλία και Ισπανία. Μόνο ο πρώτος όμως θα βρεθεί στον Αρκτικό κύκλο και ο Βαγγέλης είναι πολύ κοντά σε αυτό!

Μένει μόλις μία μέρα και ο Έλληνας αθλητής είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει... Το μόνο που έχουμε να κάνουμε όλοι για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα, είναι να μπούμε στη σελίδα του διαγωνισμού και να τον ψηφίσουμε!

 

Τελευταία Νέα