Τζίντερ Μαχάλ: «Θέλω πολύ να έρθουμε με το WWE στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Τζίντερ Μαχάλ: «Θέλω πολύ να έρθουμε με το WWE στην Ελλάδα»

bet365

Λέτε να ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε το WWE στην Ελλάδα; Ο Τζίντερ Μαχάλ, πάντως, το θέλει!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον εκ των παρουσιαστών του WWE για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ -που εκπροσώπησε και το gazzetta.gr- Νίκο Ράλλη, στο Λονδίνο, στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου WWE 2K20, ο 33χρονος superstar είπε... μόνος του, χωρίς να ερωτηθεί πρώτα (άρα, δεν μπορεί, θα έχει τη σημασία του αυτό...), ότι θα ήθελε να έρθει στη χώρα μας για ένα σόου, όπως συμβαίνει, άλλωστε, σε πολλές χώρες του κόσμου!

Από εκεί και πέρα, ο πρώην WWE και United States Champion μίλησε για το νέο video game της 2Κ -που θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου- αποκάλυψε ποιος ήταν ο αγαπημένος του αθλητής, είπε πόσες ώρες γυμνάζεται τη μέρα και εξέφρασε προτίμηση, μάλιστα, για το πού θα ήθελε να καταλήξει μετά το draft που είναι σε εξέλιξη στην Αμερική, μεταξύ SmackDown, Raw και NXT.

Δεν παρέλειψε, δε, να σχολιάσει το πιο hot όνομα που... κυκλοφορεί ελεύθερο αυτήν τη στιγμή στο WWE, τον «δαίμονα» Bray Wyatt!

Παίζεις video games;

«Παίζω. Εντάξει, δεν είμαι και σαν τον Εξέβιερ Γουντς, που λιώνει... Αλλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, παίζω. Και πιο μικρός, βέβαια, ακόμη περισσότερο. Καθόμουν με τις ώρες και έπαιζα τα παλιά παιχνίδια του WWE. Το να μπορείς με ένα χειριστήριο να κάνεις όλα αυτά που έκαναν κάποτε ο Μπρετ Χαρτ, ο Σον Μάικλς, ο Στιβ Όστιν, ο Χαλκ Χόγκαν, αλλά και οι σημερινοί superstars, όπως ο Ρόμαν Ρέινς, ο Σεθ Ρόλινς και η Μπέκι Λιντς, είναι φανταστικό».

Μιας και μου ανέφερες διάφορα θρυλικά ονόματα, είναι κάποιος από αυτούς ο αγαπημένος σου;

«Ναι. Αγαπημένος μου ήταν ο Μπρετ Χαρτ. Ήταν απίθανος μέσα και έξω από το ρινγκ».

Έχεις γνώμη για το νέο WWE 2K20; Πρόλαβες να δεις πώς μοιάζει;

«Το νέο παιχνίδι και εγώ τώρα θα το παίξω, αλλά έχω δει ότι έχει εκπληκτικά γραφικά, φοβερές λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι μόλις βγει θα κάνει θραύση. Δεν μιλάμε πια για ένα απλό simulation παιχνίδι. Είναι κάτι παραπάνω».

Για να πάμε λίγο και στα πιο... προσωπικά, πότε θα ξαναδούμε τον Τζίντερ Μαχάλ στο ρινγκ;

«Σύντομα. Είχα έναν τραυματισμό και έκανα χειρουργείο, τώρα είμαι καλά και ανυπομονώ για το ντραφτ».

Έχεις κάποια προτίμηση για το brand στο οποίο θέλεις να είσαι;

«Κοίτα, θέλω να είμαι στο SmackDown. Εκεί έγινα πρωταθλητής WWE, αλλά και United States. Αλλά, όπου και να είμαι, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Ακόμη και στο ΝΧT, είναι ευκαιρία για μια νέα ιστορία.

Γνώμη για τον Bray Wyatt, που έχει προκαλέσει χαμό στο WWE Universe...

«Και εγώ κάθομαι σαν θεατής τώρα, λόγω του τραυματισμού, και βλέπω το σόου. Eίναι, πράγματι, ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο WWE. Θυμίζει Undertaker η περίπτωσή του. Τρομερός χαρακτήρας».

Πώς αισθάνεται, αλήθεια, ο πρωταθλητής του WWE;

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Νιώθεις πως ανταμείβονται οι κόποι σου. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις».

Στην πραγματική σου ζωή είσαι έτσι... άγριος;

«Όχι, καμία σχέση. Είμαι άνθρωπος της παρέας. Κάνω χιούμορ. Θα έλεγα πως είμαι ένας κουλ τύπος. Δεν έχω τη... σοβαρότητα και την αγριάδα που βγάζω στο ρινγκ».

Αλήθεια, γυμνάζεσαι κάθε μέρα;

«Γυμνάζομαι δύο ώρες τη μέρα, κάθε μέρα! Είναι μια δύσκολη ζωή για τον καθένα και τη καθεμία που θα την επιλέξει. Πολλά ταξίδια, ελάχιστος ύπνος, συνέχεια προπόνηση, αλλά όταν πέφτει η μουσική τα ξεχνάς όλα. Δεν υπάρχει άλλο σόου σαν το WWE. Δες, για παράδειγμα, τι γίνεται στο NXT. Ο κόσμος του NXT είναι το κάτι άλλο. Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά. Υπάρχουν τόσα brand, αλλά αυτό που γίνεται στο NXT δεν υπάρχει. Θέλω να πάμε παντού με το WWE. Και στην Ελλάδα, για παράδειγμα, νομίζω δεν έχουμε έρθει ποτέ».

Με πρόλαβες; Άρα θα το ήθελες να έρθεις κάποια στιγμή στην Ελλάδα με το WWE;

«Φυσικά. Θέλω πολύ να έρθω»!

Κρατάω αυτό και σε ευχαριστώ.

«Εγώ ευχαριστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα