WWE: Το NXT έκανε ντεμπούτο στην τηλεόραση με αγώνα... να τραβάς τα μαλλιά σου (vids)

Gazzetta team
WWE: Το NXT έκανε ντεμπούτο στην τηλεόραση με αγώνα... να τραβάς τα μαλλιά σου (vids)

bet365

Οι Τετάρτες -ξημερώματα Πέμπτης για εμάς- δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες!

Ήταν αναμενόμενο.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι είναι και εύκολο να συνέλθουμε μετά από αυτό που είδαμε πριν από δύο, περίπου, 24ωρα.

Το NXT, το «διαμάντι» του WWE (για όσους δεν γνωρίζουν, ας πούμε πως είναι κάτι σαν την αναπτυξιακή λίγκα του NBA), έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στην τηλεόραση, στο κανάλι USA, το βράδυ της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης για εμάς), και ήταν ακόμη καλύτερο από το συνηθισμένο, εξαιρετικό show, που απολαμβάναμε στο Network του WWE!

Αναμενόμενο, όπως προείπαμε, γιατί είναι πολύ μεγάλο το «στοίχημα» για την εταιρεία, τη στιγμή, άλλωστε, που, από τις 2 Οκτωβρίου, «απέναντι» στο NXT θα είναι το AEW, σε μια «κόντρα» που θυμίζει ήδη, πολύ έντονα, τη μεγάλη «μάχη» WWE-WCW πριν από χρόνια, όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι...

Οι αγώνες, λοιπόν, στην πρεμιέρα του NXT στην τηλεόραση ήταν ένας και ένας, αλλά... ένας συγκεκριμένος, αυτός ανάμεσα στον Velveteen Dream και τον Roderick Strong, για τον τίτλο, μάλιστα, North American, ήταν πραγματικά ασύλληπτος!

Ο μόλις 24 ετών Velveteen Dream, που θεωρείται και όχι άδικα, το νέο μεγάλο αστέρι (μέσα και έξω από το ρινγκ) του WWE, βγήκε ως πρωταθλητής για το ματς, απέναντι στον Roderick, ο οποίος είναι μέλος της Undisputed Era, την οποία αποτελούν ο πρωταθλητής του NXT, Adam Cole και οι tag team πρωταθλητές Bobby Fish and Kyle O'Reilly.

Έπειτα από μία τρομερή εμφάνιση -και έστω και με τη βοήθεια των φίλων του- ο 30χρονος σούπερσταρ πήρε τον τίτλο από τον Velveteen Dream, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή η Undisputed Era να έχει... όλο το χρυσάφι!

Τα νούμερα, εξάλλου, που έκανε το NXT, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, καθώς 1.179.000 τηλεθεατές είδαν την πρεμιέρα στο USA!

Εξαιρετική, δε, ήταν και η έναρξη, με τον θρυλικό Triple H, που βρίσκεται πίσω από το NXT, να «συστήνει» στον κόσμο το καμάρι του...

 

Τελευταία Νέα