Γκοτζιάς και Πολυχρονιάδη νικητές στη Δόξα

Gazzetta team
Γκοτζιάς και Πολυχρονιάδη νικητές στη Δόξα

bet365

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου) και με απόλυτη επιτυχία στην εκπληκτική τοποθεσία της Λίμνης Δόξα, διοργανώθηκε αγώνας τριάθλου Sprint.

Στο μαγευτικό τοπίο της λίμνης και κάτω από ιδανικές συνθήκες, οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, η οποία κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών.

Στον αγώνα υπήρξαν συμμετοχές από το Potomac των ΗΠΑ, ο Danny Mc Stock ήρθε για 5η συνεχόμενη φορά φέτος, τη Βαρκελώνη, το Όσλο, την Κοπεγχάγη, το Ντουμπάι και τη Γερμανία. Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 18:00, με water start μέσα από τη Λίμνη. Το ποδήλατο και το τρέξιμο ήταν ο γύρος της λίμνης με αποτέλεσμα οι αθλητές να συναγωνιστούν σε ένα πανέμορφο περιβάλλον ενώ ο ανταγωνισμός ήταν δυνατός. Κορυφαίοι αθλητές του τριάθλου έδωσαν το παρών ενώ υπήρχαν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα! Μια από τις όμορφες στιγμές του αγώνα ήταν τερματισμός του Χρήστου Γείτονα και του Χρήστου Γαρέφη που τερμάτισαν χέρι χέρι και μοιράστηκαν την τρίτη θέση overall!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος συμμετέχοντες και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία την Παρασκευή να απολαύσουν ένα Pasta Party με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακή συνταγή. Το Σάββατο το βράδυ οι απονομές στα Τρίκρηνα ήταν σε κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια ενώ ακολούθησε πάρτι. Την Κυριακή το Αthens Κayak Club ήταν στη Λίμνη Δόξα με σανίδες sup και κayak για βόλτες σε παιδιά και μεγάλους. H Transition Sports με την φετινή 7η διοργάνωση στη Λίμνη Δόξα έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα θεσμό στο άθλημα και στην περιοχή. Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2019.

Νικητές:

Ανδρες

1. ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

2. ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3. ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3. ΓΑΡΕΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γυναίκες

1. ΠΟΛΧΡΟΝΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
2. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗ
3. ΜΑΛΑΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ομάδες

1. ΚΟΥΡΗΣ-ΚΑΜΠΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΕΚΚΑΣ-ΚΑΤΣΙΟΣ
3. ΜΠΟΛΩΣΗ -ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

 

Τελευταία Νέα