Οι ημερομηνίες του XTERRA Greece το 2019

Gazzetta team
Οι ημερομηνίες του XTERRA Greece το 2019

bet365

Ο κορυφαίος αγώνας OffRoad Τριάθλου, έχει πλέον προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου του 2019, στο πλαίσιο ενός τριήμερου eventπου θα ξεκινήσει στις 19 Απριλίου.

Το XTERRA Greece Championship, μέρος του European και World Tour συμπληρώνει 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας και θα φιλοξενηθεί για 4η φορά στο μαγευτικό Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η Βουλιαγμένη αποτελεί τον ιδανικό στίβο για την παγκοσμίου βεληνεκούς διοργάνωση και οι διαδρομές της αποτελούν ξεχωριστή πρόκληση για κάθε τριαθλητή. Η διοργάνωση φιλοδοξεί να εκτοξεύσει τον αριθμό των συμμετοχών, με κορυφαίους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές απ’ όλο τον κόσμο και ασφαλώς επεκτείνοντας τους OffRoad τριαθλητές της Ελλάδος κυρίως μετά την μεγάλη επικοινωνιακή προσπάθεια του 2018 για γνωριμία με το σπορ η οποία θα συνεχιστεί και ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Ως μοναδική ευκαιρία για τον πολλαπλασιασμό ξένων συμμετοχών στο XTERRAGreece του 2019, παρουσιάζεται η έναρξη διεξαγωγής στη Ελλάδα, της κορωνίδας του παγκόσμιου Τριάθλου: IRONMAN 70.3, με ημερομηνία διεξαγωγής την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα: 14 Απριλίου 2019, κάτι που αναμένεται να έλξει μεγάλο αριθμό τριαθλητών από όλο τον κόσμο. Το πακέτο COMBO των δύο αγώνων, σε δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα, αναμένεται να λειτουργήσει ως πόλος έλξης σε τριαθλητές που ζητούν ακόμη σκληρότερες προκλήσεις, κάτι που έχει ήδη αποδειχθεί στους τελικούς της Χαβάης των δύο διοργανώσεων, όταν εκείνα διεξάγοντας εντός δεκαπέντε ημερών. Η XTERRAGreece, σχεδιάζει και πρόκειται να ανακοινώσει κίνητρα για το σκοπό αυτό που περιλαμβάνουν και πακέτα διαμονής στην περιοχή της Βουλιαγμένης καθώς και εξοικείωσης με την πίστα του αγώνα (ειδικές προπονήσεις).

Φέτος οι μοναδικοί αθλητές ξεπέρασαν τους 450 σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα αθλητές από 35 χώρες του κόσμου, 36 επαγγελματίες και συνολικά 150 αθλητές από το εξωτερικό καθώς και εκατοντάδες Έλληνες. Οι elite αθλητές που συμμετείχαν στο XTERRA Greece, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και τις ομορφιές της Ελλάδας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019,λειτουργώντας πλέον ως πρεσβευτές της Ελλάδος στο εξωτερικό.

Το XTERRA Greece Championship είναι η πιο ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία. Γύρω από το κεντρικό αθλητικό γεγονός, την Full Distance αλλά και την Sprint Distanceμε στόχο την προσέλκυση περισσότερων στο σπορ, χτίζεται με γνώση και υψηλό επίπεδο από την TRIMORE, ένα διήμερο με αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για το παιδί και την οικογένεια. Προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του OffRoad τριάθλου μέσα από δραστηριότητες για το σώμα και το πνεύμα, συμμετέχοντας σε μια πανδαισία συναισθημάτων.

Η καρδιά του παγκόσμιου OffRoad τριάθλου, 19-21 Απριλίου 2019, θα χτυπάει με ιδιαίτερα έντονο ρυθμό στην Βουλιαγμένη, στο 7ο XTERRA Greece Championship. Οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου έχουν ήδη κλείσει το ραντεβού τους και περιμένουν όλους τους τριαθλητές σε μια μοναδική πρόκληση.

Ο ελληνικός αγώνας συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.) και αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA.

Το XTERRA Greece, προσφέρει στο νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας, πρόκριση να αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.

 

Τελευταία Νέα