Τριπλέτα μεταλλίων για την Ελλάδα στο Ζάγκρεμπ!

Gazzetta team
Τριπλέτα μεταλλίων για την Ελλάδα στο Ζάγκρεμπ!

bet365

Στο βάθρο ανέβηκαν η Νάσια Μητσοπούλου, η Φανή Τζέλη και η Ευγενία Σαρρή.

Τρία μετάλλια κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό στο G1 Croatia Open (βαθμολογούμενο για το «Τόκιο 2020») που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ. Την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -67 κιλών πήρε η Νάσια Μητσοπούλου, ενώ Φανή Τζέλη και Ευγενία Σαρρή βρέθηκαν στην τρίτη θέση του πόντιουμ των νικητριών στα -57 και +67 κιλά αντίστοιχα.

Η Μητσοπούλου, Νο-30 στην Ολυμπιακή κατάταξη προκρίθηκε στον τελικό μετά την εντυπωσιακή νίκη με 13-12 επί της Ματέα Γέλιτς. Η Κροάτισα είναι Νο-1 στο ταμπλό και Νο-5 στην Ολυμπιακή κατάταξη, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία συνολικά έδωσε τέσσερις αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα.

Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους νέους το 2018, Φανή Τζέλη (Νο-48 στην Ολυμπιακή κατάταξη), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με δύο νίκες σε τρεις αγώνες στα -57 κιλά, ενώ με μία νίκη σε δύο αγώνες, η Ευγενία Σαρρή (No-63) κατέκτησε την 3η θέση στα +67 κιλά.

Και οι τρεις αθλήτριες, όπως και η Ανδριάνα Ασπρογέρακα που επίσης συμμετείχε στο G1 του Ζάγκρεμπ, είναι μέλη της Προολυμπιακής ομάδας που έχει συσταθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

 

Τελευταία Νέα