Δυο χρυσά και καρέ μεταλλίων για την Ελλάδα στην Ισπανία

Gazzetta team
Δυο χρυσά και καρέ μεταλλίων για την Ελλάδα στην Ισπανία

bet365

Στην 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων οι Θεοφάνης Νικολάου και Θεοπούλα Σαρβανάκη ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Μετά από δυο χάλκινα μετάλλια (Δημητρόπουλος, Καμαγιάννης) η Ελλάδα πανηγύρισε την κατάκτηση και δυο χρυσών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Ταεκβοντό που "φιλοξενεί" η Ισπανία.

Στην 3η ημέρα της διοργάνωσης οι Θεοφάνης Νικολάου και Θεοπούλα Σαρβανάκη, κατέκτησαν την πρώτη θέση της κατηγορίας των -57 και -55 κιλών. Ο Νικολάου σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Επικράτησε 14-9 του Ισπανού Μαρτίνεθ, 6-4 του Ρώσου Βισότιν, 13-12 του Ρώσου Σαββίδη, ενώ ξεπέρασε το εμπόδιο και του Μιλίνκοβιτς από την Σερβία με 17-13.

Η Σαρβανάκη χρειάστηκε μία νίκη περισσότερη σε σχέση με τον Νικολάου για να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας της. Νίκησε 29-17 την Μινκ από την Ολλανδία, 27-11 την Αλακμπάροβα από το Αζερμπαϊτζάν, 14-9 την Ουργκανάεβα από την Ρωσία, ενώ στον ημιτελικό και τον τελικό επικράτησε αντίστοιχα 20-10 της Ισπανίδας Φερνάντεθ και 24-11 την Ρωσίδας Αλίεβα.

 

Τελευταία Νέα