Ελληνικές επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό Παίδων

Ελληνικές επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό Παίδων

Ελληνικές επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό Παίδων

Οι Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος και Δημήτριος Φοίβος Καμαγιάννης κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων της Μαδρίτης.

Δυο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος και Δημήτριος Φοίβος Καμαγιάννης  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων που "φιλοξενεί" η Ισπανία. Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές, κατέκτησαν την τρίτη θέση στα -41 και -45 κιλά αντίστοιχα, ανοίγοντας έτσι τον ελληνικό... λογαριασμό μεταλλίων στη διοργάνωση.

Ο Δημητρόπουλος έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Επικράτησε 28-19 του Ιταλού Μαρινάρο και 17-15 του Σλοβένου Μόλι. Στον αγώνα που οδηγούσε στον τελικό της κατηγορίας, παρά την υπερπροσπάθεια γνώρισε την ήττα με 12-11 από τον Ρώσο Ιαρβουϊάν κι έτσι βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών.

Όσον αφορά στον Καμαγιάννη, στον δρόμο για την τρίτη θέση νίκησε 7-5 τον Βρετανό Σαμπουτανάν, 7-0 τον Ρώσο Τρινοζένκο και 33-19 τον Τούρκο Ερντίκ. Στα ημιτελικά ηττήθηκε 14-13 από τον Κύπριο Παλούρτη και έμεινε στην 3η θέση. 

 

Best of internet