Μουρούτσος: «Λέμε όχι στο ρατσισμό» (pic)

Αντώνης Πατσούρας
Μουρούτσος: «Λέμε όχι στο ρατσισμό» (pic)

bet365

Το μήνυμα του "χρυσού" Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου κατά του ρατσισμού.

Για έναν αθλητή του επιπέδου του Μιχάλη Μουρούτσου η κάθε ημέρα είναι... μάχη. Είναι σεβασμός για την συνάνθρωπο και τον "αντίπαλο".

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης Ταεκβοντό του Σίδνεϊ μπορεί να μην κατεβαίνει πλέον σε αγώνες αλλά είναι εδώ και χρόνια προπονητής στο άθλημα που αγαπάει και πάνω απ' όλα αυτό που προσέχει είναι να "βγάζει" σωστούς ανθρώπους και αθλητές.

Στη σχολή του στη Δάφνη μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος εκατοντάδες παιδιά από διάφορες χώρες του κόσμου. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, που έχει πρωταγωνιστήσει σ' αγώνες κατά του ρατσισμού, πιστεύει ότι όλα είναι παιδιά του κόσμου και από την στιγμή που είναι από άλλη χώρα αλλά γεννήθηκαν στην Ελλάδα είναι Ελληνόπουλα!

Μ' αυτές τις αρχές "μεγαλώνει" τους αθλητές του ο Έλληνας Ολυμπιονίκες και οι συνεργάτες του και δεν παραλείπει να τις δημοσιεύει όποτε κρίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Στην ζωή μας και στον αθλητισμό αγαπάμε την διαφορετικότητα .. λέμε όχι στον ρατσισμό", έγραψε πρόσφατα στο instagram ο Μιχάλης Μουρούτσος και ανέβασε φωτογραφία με νεαρές μαθήτριες της σχολής του από την Αφρική!

 

Τελευταία Νέα