Συνάντηση Βασιλειάδη με τη «χάλκινη» Φανή Τζελή

Gazzetta team
Συνάντηση Βασιλειάδη με τη «χάλκινη» Φανή Τζελή

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε την Παρασκευή (21/4) στο γραφείο του τη νικήτρια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νεανίδων Ταεκβοντό της Τυνησίας, Φανή Τζέλη, καθώς και νεαρούς αθλητές, τον πρόεδρο και τον τεχνικό της Ομοσπονδίας.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε την Παρασκευή (21/4) στο γραφείο του την αθλήτρια του Ταεκβοντό Φανή Τζέλη, η οποία πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Τυνησίας, καθώς και τους Γεώργιο Ιωάννου και Ανάργυρο Σοφοτάσιο, οι οποίοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων και τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους, ευχόμενος ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Τους νεαρούς αθλητές συνόδευσαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Νίκος Θωμαΐδης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Παπαδέας.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και με την ευκαιρία της παρουσίας του στη ΓΓΑ, συνεχάρη επίσης τους διακριθέντες Έλληνες αθλητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα