Ρεκόρ συμμετοχών στο 3rd World Taekwondo President's Cup

Gazzetta team
Ρεκόρ συμμετοχών στο 3rd World Taekwondo President's Cup

bet365

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από το άνοιγμα του συστήματος εγγραφής στο 3rd World Taekwondo President's Cup - European Region που θα διεξαχθεί από 25 έως 29 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και το νέο ρεκόρ συμμετοχών είναι γεγονός!
Περισσότεροι από 2.024 αθλητές και αθλήτριες από 28 χώρες, έχουν δηλώσει έως τώρα συμμετοχή, για την 3η έκδοση του Presidents Cup που διοργανώνει η World Taekwondo Europe (WTE) με την υλικοτεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).
Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι Τουρκία, Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Σουηδία, Μ. Βρετανία, Κροατία, ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Σαν Μαρίνο, Κύπρος, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ιρλανδία, Γαλλική Γουϊάνα, Ανδόρα, Ισλανδία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Νορβηγία, Ιράκ, Κόσοβο, Δανία, Ελβετία και φυσικά η Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα