Χάλκινα μετάλλια για Ραψομανίκη και Μητσοπούλου στο Bελιγράδι

Gazzetta team
Χάλκινα μετάλλια για Ραψομανίκη και Μητσοπούλου στο Bελιγράδι

bet365

Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν από το πανίσχυρο διεθνές τουρνουά Galeb Belgrade Trophy G1 που διεξήχθη στη Σερβία, οι εκπρόσωποι των συλλόγων που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο Διονύσης Ραψομανίκης (Γαία Αλίμου) ήταν τρίτος στην κατηγορία των -54 κιλών, ενώ στο τρίτο σκαλοπάτι του πόντιουμ των νικητριών στα -67 κιλά, βρέθηκε η Αθανασία Μητσοπούλου (Αίαντας Αγ. Δημητρίου).

Ο Ραψομανίκης, Νο-1 του ταμπλό, στον γύρο των 16 νίκησε 6-0 τον Αλ Μουντχαφάρ από το Ομάν, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε 17-6 του Ιταλού Ντίτα. Στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε 26-17 από τον Ισπανό Βιθέντε Γιούντα.

Η Μητσοπούλου, στη φάση των 16 νίκησε 24-7 την Γκιέλσβικ από τη Νορβηγία, ενώ αμέσως μετά επικράτησε 4-3 της Ριτζέλι από την Ιταλία. Στα ημιτελικά έχασε 13-10 αό την Φουρέντι (Ουγγαρία) με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 3η θέση της κατηγορίας της.


Σούπερ θέαμα και στο 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι «Kim e Liu»

Η γιορτή του ταεκβοντό, το 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι Kim e Liu, έριξε αυλαία χθες (Κυριακή) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, κερδίζοντας για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις για την άψογη διοργάνωση του.

Περισσότεροι από 1440 αθλητές, οι αυριανοί πρωταθλητές του Ολυμπιακού Ταεκβοντό, συμμετείχαν στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ, το οποίο για ακόμη μία χρονιά πρόσφερε εξαιρετικό θέαμα και συγκινήσεις.

Πρώτος σύλλογος στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Αντίμαχος, ενώ στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν Ολυμπιακός Νίκαιας και Δύναμη Κορυδαλλού. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αττική Δύναμη.

Οι τρεις πρώτοι στις επιμέρους κατηγορίες ήταν οι εξής:
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2006

1. ΑΣ Περιστερίου
2. ΑΣ Κορινθίας
3. ΑΣ Άτλας Καλύμνου
Παίδων-Κορασίδων Μαύρες Ζώνες 2006
1. Αστέρας Λουτρακίου
2. Ολυμπιακός Νίκαιας
3. ΑΚ Νίκαιας Κέντρο Δυναμικών Αθλημάτων
3. ΑΣ Δημ. Υψηλάντης
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2007
1. ΑΣ Δύναμη Κορυδαλλού
2. ΑΣ Αίαντας Αγίου Δημητρίου
3. ΑΣ Αττική Δύναμη
Παίδων-Κορασίδων Μαύρες Ζώνες 2007
1. ΑΣ Ολυμπιακός Νίκαιας
2. ΑΣ Άτρωτος Καματερού
3. ΑΣ Εθνικός 2005
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2008
1. ΑΣ Αντίμαχος
2. ΑΣ Εθνικός 1995
3. ΑΚ Νίκαιας Κέντρο Δυναμικών Αθλημάτων
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2009
1. ΑΣ Αντίμαχος
2. ΑΣ Αίαντας Αγίου Δημητρίου
3. ΑΣ Δύναμη Κορυδαλλού
Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2010-11
1. ΑΣ Αντίμαχος
2. ΑΣ Εθνικός 95
3. ΑΣ Αττική Δύναμη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα