Έκτη στο Τεχνικό Σόλο η Ταξοπούλου

Gazzetta team
Έκτη στο Τεχνικό Σόλο η Ταξοπούλου

bet365

Την 6η θέση στον απευθείας τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Σόλο, στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων / Εφήβων, στο Τάμπερε της Φινλανδίας, κατέλαβε η 'Αννα Μαρία Ταξοπούλου.

Η νεαρή πρωταθλήτριά μας βαθμολογήθηκε με 82,8581 β. και κατετάγη έκτη ανάμεσα σε 24 αθλήτριες από χώρες της Ευρώπης που πήραν μέρος στο αγώνισμα.

Το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο κατέκτησε η Ρωσίδα Βαρβάρα Σουμπότινα με 92,8763 β., το ασημένιο πήρε η Ουκρανή Μάρτα Φιεντίνα με 90,0504 β. και το χάλκινο η Ιταλίδα Φραντζέσκα Ζουνίνο με 86,5780 β.

Nωρίτερα, με πολύ καλή εμφάνιση, πήραν την 5η θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου οι Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου και προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακής 1/7, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

Οι νεαρές πρωταθλήτριές μας πέτυχαν μια πολύ όμορφη εμφάνιση του προγράμματός τους, πολύ καλύτερη από το Τεχνικό, και βαθμολογήθηκαν με 84,5667 β., κατετάγησαν 5ες ανάμεσα σε 24 Ντουέτα τις Ευρώπης και πέρασαν τελικό όπου θα μετέχουν τα 12 πρώτα Ντουέτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα