Βασιλείου: Ατομικό ρεκόρ στα 60μ για την Βασιλείου στο Λινζ

Gazzetta team
Βασιλείου: Ατομικό ρεκόρ στα 60μ για την Βασιλείου στο Λινζ

bet365

Πολύ καλή εμφάνιση από την Ειρήνη Βασιλείου στο Λινζ.

Την πρώτη της εμφάνιση στα 400 μ. στους αγώνες της φετινής χρονιάς πραγματοποίησε το Σάββατο η Ειρήνη Βασιλείου στο μίτινγκ του Λινζ.

Η Βασιλείου μετά τις δύο κούρσες και τα ισάριθμα ρεκόρ στα 60 μ. έτρεξε και 400 μ., όπου ήταν νικήτρια με 53.64, χρόνος αρκετά κοντά στο 53.39, που είναι το ρεκόρ της στον κλειστό στίβο και καλός δείκτης για την πορεία της στη σεζόν.

Η αθλήτρια ξεκίνησε το απόγευμα της με 7.48 στα 60 μ., συνέχισε στον τελικό της απόστασης όπου πέτυχε 7.42 για να ξεπεράσει για μία ακόμη φορά φέτος το ρεκόρ της στην απόσταση και ύστερα από 25 λεπτά πήρε και πάλι θέση εκκίνησης στον βατήρα, αυτή τη φορά στα 400 μέτρα.

"Πέρασα πολύ αργά σε σχέση με αυτό που ήθελα, άλλα μετά τις δύο κούρσες στα 60μ και τα δύο ρεκόρ είμαι ικανοποιημένη. Τα 400 μ. ήταν 25 λεπτά μετά τον τελικό των 60 μ. και τα πόδια μου ήταν αρκετά βαριά. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή διοργάνωση ήταν μια πολύ καλή προπόνηση. Συνεχίζω την ερχόμενη εβδομάδα στο μίτινγκ της Βιέννης", είπε η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη, που στο μίτινγκ της Βιέννης (1/2) θα κυνηγήσει ακόμη και το 52.90, που θα τη στείλει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Στο μίτινγκ του Λινζ αγωνίστηκε και η Άρτεμις Αναστασίου που ήταν τέταρτη στα 400 μ. με 56.19. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 56.67 από το 2018.

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν πραγματοποίησε και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος, που έμεινε στα 5,08 μ. στο επί κοντώ σε μίτινγκ στην πόλη Ναντ της Γαλλίας. Ο αθλητής στη συνέχεια άφησε τα 5,18 μ. και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,28 μέτρα. Ο άλτης του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει καλύτερες επιδόσεις, την ερχόμενη εβδομάδα στη διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Μοντεβίλ.

 

Τελευταία Νέα