Βραβεία ΠΣΑΤ: Κορυφαίος προπονητής ο Πομάσκι (vid)

Gazzetta team
Βραβεία ΠΣΑΤ: Κορυφαίος προπονητής ο Πομάσκι (vid)

bet365

Ο Γιώργος Πομάσκι ψηφίστηκε ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ και ευχαρίστησε άπαντες για το βραβείο αυτό.

Καλύτερος προπονητής για την χρονιά που φεύγει αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ, ο Γιώργος Πομάσκι. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του στίβου, είχε μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες με τους αθλητές του στον «βασιλιά» τον Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά την βράβευσή του, δήλωσε: «Κύριε πρόεδρε πριν 30 χρόνια ήρθα σε αυτή τη χώρα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Με αγκαλιάσατε για να κάνω αυτή την καριέρα και το αποκορύφωμα να φτάσω εδώ μπροστά σας, σας ευχαριστώ πολύ και θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω αυτή την αγάπη σας.

Μεγαλώνοντας αλλάζουμε και τις προτεραιότητές μας. Πλέον έχω αρχίσει να σκέφτομαι, τι θα αφήσουμε στην επόμενη γενιά, γνώση, όση μπορούμε να μοιραστούμε και καταστάσεις, προπονητριών και αγωνιστικούς χώρους για να μπορούμε αυτό που εκπαιδεύουμε να το μεγαλώνουμε και να έχει μέλλον.

Ετοιμαζόμαστε για την Ολυμπιάδα, για μια μεγάλη χρονιά όπως κάθε φορά και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στη κατάλληλη κατάσταση την κατάλληλη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα