Πετρουλάκη: «Διαφορετική διαδρομή από αυτές που έχουμε στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Πετρουλάκη: «Διαφορετική διαδρομή από αυτές που έχουμε στην Ελλάδα»

bet365

Στην 49η θέση η Ελευθερία Πετρουλάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην παρθενική της παρουσία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (Λισαβόνα) η Ελευθερία Πετρουλάκη τερμάτισε στην 49η θέση (58 συμμετοχές) διανύοντας τα 8.225 μ. σε 31.32.

Νικήτρια στις γυναίκες ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016 Γιασεμίν Καν (Τουρκία) με το εξαιρετικό 26.52 και ακολούθησαν οι Καρολίν Γκρούβνταλ (Νορβηγία) με 27.07 και η Σάμραβιτ Μένγκστιβ (Νορβηγία) με 27.43. Στους Άνδρες (10.225 μ.) νικητής αναδείχθηκε ο 24χρονος Ρόμπελ Σίχα (Νορβηγία) με 29.59 και ακολούθησαν οι Καγιά (Τουρκία -30.10) και Κρίπα (Ιταλία - 30.21).

"Ήταν πολύ όμορφη διοργάνωση, πολύ ωραία πίστα, αλλά πάρα πολύ δύσκολη, αφού μεγάλο μέρος της ήταν σε πλαγιά, την οποία ανεβαίναμε και κατεβαίναμε. Η διαδρομή ήταν τελείως διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Το επίπεδο στη διοργάνωση ήταν υψηλό με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών", είπε η Πετρουλάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα