Πετρουλάκη και Αναγνώστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Gazzetta team
Πετρουλάκη και Αναγνώστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

bet365

Ένας αθλητής και μία αθλήτρια θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, το οποίο θα γίνει στη Λισαβόνα στις 8 Δεκεμβρίου.

Η νικήτρια στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, Ελευθερία Πετρουλάκη και ο νικητής στα 5χλμ. της ίδιας διοργάνωσης, Μάριος Αναγνώστου θα πάρουν μέρος στο σπουδαίο γεγονός με στόχο να κυνηγήσουν καλές εμφανίσεις. Ο Αναγνώστου συμμετέχει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στη διοργάνωση, αφού πέρυσι ήταν 17ος στην κατηγορία Κ20. Ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα φέτος θα συμμετάσχει στην κατηγορία Κ23 (8,225 μ.). Την πρώτη της συμμετοχή στην διοργάνωση θα έχει η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου Ελευθερία Πετρουλάκη. Η 28χρονη αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν δυνατό αγώνα ενόψει της προετοιμασίας της για την επόμενη σεζόν, στην οποία έχει ως στόχο το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού, στον Ημιμαραθώνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα