Ντόχα 2019: Έτοιμη η ομάδα του ΣΕΓΑΣ για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν

Gazzetta team
Ντόχα 2019: Έτοιμη η ομάδα του ΣΕΓΑΣ για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν

bet365

Μία μόλις εβδομάδα από την έναρξη του κορυφαίου γεγονότος της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, η ομοσπονδία διοργάνωσε την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας και παράλληλα συνάντηση των αθλητών και αθλητριών με τους δημοσιογράφους.

Τα 15 μέλη της αποστολής μας υποδέχθηκαν, στο ξενοδοχείο Hilton, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Παναγιώτης Δημάκος. Σε κλίμα οικογενειακό και αισιόδοξο τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να "παίξουν" με τον φακό, να χαλαρώσουν και φυσικά να κάνουν τις απαραίτητες δηλώσεις ενόψει της σημαντικότερης διοργάνωση του 2019.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία, τους παρότρυνε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και φυσικά τους ευχαρίστησε που για μία ακόμη φορά κατάφεραν, παρά τις δυσκολίες, να ανεβάσουν ψηλά τον ελληνικό στίβο. Ο εθνικός προπονητής στην τεχνική σύσκεψη που προηγήθηκε της επίσημης φωτογράφισης, μίλησε στην ομάδα για τις συνθήκες που θα βρουν στη Ντόχα, για τις εγκαταστάσεις και άλλα τεχνικά ζητήματα που θα τους απασχολήσουν πριν και κατά την παραμονή τους στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησε το Hilton που, εκτός από επίσημο ξενοδοχείο του μαραθωνίου της Αθήνας, είναι και υποστηρικτής της εθνικής ομάδας, αφού για δεύτερη χρονιά φιλοξένησε την επίσημη παρουσίαση της αποστολής μας.

Μάλιστα ο γενικός διευθυντής του Hilton σε Ελλάδα και Κύπρο Bart van de Winkel, αφού μίλησε στους αθλητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους δέχθηκε ένα υπέροχο δώρο από την ομοσπονδία, υπογεγραμμένη από τα μέλη της αποστολής, την επίσημη αγωνιστική φανέλα της εθνικής μας ομάδας.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκινάει την Παρασκευή (27/9) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (6/10). Το πρώτο γκρουπ της αποστολής μας, αποτελούμενο από τους Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου και Πριβιλέτζιο, θα αναχωρήσει για Ντόχα τη Δευτέρα (23/9) στις 13.10, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής την ίδια ώρα, την Τετάρτη (23/9).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα