Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ (vid)

Gazzetta team
Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ (vid)

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε άλμα 4.75μ στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ, κατακτώντας την πρώτη θέση και δείχνοντας ξανά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μια ακόμα πρωτιά για την Κατερίνα Στεφανίδη, αυτή τη φορά στο Μπέρμιγχαμ. Η Ελληνίδα κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα στα 4.75μ., στην τρίτη της προσπάθεια. Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,55 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,65 μ., ενώ μετά το 4,75 μ., επέλεξε να δει τον πήχη στα 4,85 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ.

Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 24/8 στο Παρίσι και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στον τελικό της διοργάνωσης στις Βρυξέλλες. «Το σημαντικότερο για εμένα είναι η νίκη σήμερα, ιδιαίτερα σε δύσκολες συνθήκες. Είναι σημαντικό να πηδάω ψηλά με αέρα, οι συνθήκες σαν τις σημερινές σε προετοιμάζουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα", είπε με το τέλος του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα