Πρωταθλήτρια Ελλάδος με ρεκόρ η Κιάφα!

Gazzetta team
Πρωταθλήτρια Ελλάδος με ρεκόρ η Κιάφα!

bet365

Χρυσό για την Άννα Κιάφα η οποία ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Το χρυσό μετάλλιο στα 400μ εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας κέρδισε την Κυριακή η Άννα Κιάφα.

Η αθλήτρια του ΓΣ Κηφισιάς , η οποία ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»,τερμάτισε πρώτη σε 58.38 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, καθώς βελτιώνει το 58.81 της Λάρισας.

«Τέλεια, τέλεια!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω, νομίζω ότι δεν έχω τρέξει… Η ψυχολογία μου ήταν χάλια γιατί δεν μπόρεσα να συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό Κ23 είχα απογοητευτεί, αλλά τώρα έκανα μια πολύ καλή κούρσα με βοήθησε βέβαια και ο συναγωνισμός με τις συναθλήτριές μου στο αγώνισμα κι έτσι βγήκε αυτό το ατομικό ρεκόρ. Αφιερώνω τη νίκη μου στον προπονητή μου», είπε η νικήτρια.

Η Ολυμπία Καραγιάννη (ΜΕΑΣ Τρίτων) έμεινεστη δεύτερη θέση με 58.89, επίδοση αρκετά κοντά στο ατομικό της 58.77. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Ελπίδα Τόκα (ΣΔΥ Αργολίδα) που με 59.01 πρόσθεσε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Την πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από τα 51.00 στα 400μ εμπόδια έκανε ο Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων), που αναδείχθηκε νικητής στη διοργάνωση για τέταρτη διαδοχική χρονιά. Ο αθλητής διένυσε την απόσταση σε 50.98 ανεβάζοντας ταχύτητα στα τελευταία 80 μ. και μεγαλώνοντας την διαφορά του από τους άλλους αθλητές. Ο Νάκος είχε ρεκόρ 51.05 και πλέον βάζει στόχο επιδόσεις κάτω από το 50.50. Ο Δημήτρης Λεβαντίνος (ΓΣ Ηλιούπολης) ήταν δεύτερος με 51.80 και ο Άρης Δρίτσας (ΟΣΦΠ) τρίτος με 51.85 και νέο φετινό ρεκόρ.

Την καλή της κατάσταση επιβεβαίωσε η Εφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια).Η έμπειρη αθλήτρια ήταν νικήτρια στο μήκος με 6,47 μ. (-0,2) ενώ είχε ακόμη έγκυρο άλμα στα 6,17 μ. και 6,42 μέτρα, άλμα με το οποίο κατάφερε να απαντήσει στην Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός) που προηγούνται μετά τη δεύτερη προσπάθεια. Η αθλήτρια του Μάκη Πάντου, η οποία κατέκτησε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση στον πρωινό προκριματικό είχε πετύχει 6,54 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ.

Την φετινή της επίδοση βελτίωσε η Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός) με 6,41 μ. (0,2) στη δεύτερη προσπάθεια, ενώ είχε ακόμη άλματα στα 6,25 μ. και 6,33 μέτρα, σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της στη σεζόν. Κοντά στο ατομικό της ρεκόρ βρέθηκε η Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΕ Γρεβενών) που ήταν τρίτη με 6,32 μ. (0,5).

Η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων) στον πρώτος της αγώνα στην Ελλάδα αναδείχθηκε νικήτρια στη σφυροβολία με 65,99 μ., επίδοση που σημείωσε στην τέταρτη προσπάθεια της.

Η αθλήτρια ξεκίνησε μουδιασμένα την προσπάθεια της με άκυρη βολή, συνέχισε με 60,98 μ., ενώ είχε μία ακόμη έγκυρη βολή στα 65,38 μ. κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Η Ηλιάνα Κοροσίδου (Αίολος Μακ.) ήταν δεύτερη με 61,77 μ. και η νεάνιδα Σταυρούλα Κοσμίδου (Αίολος Μακεδονίας) τρίτη με 60,20 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα