Έβδομη στη Πάντοβα η Παπαχρήστου

Gazzetta team
Έβδομη στη Πάντοβα η Παπαχρήστου

bet365

Με άλμα 14.20 η Βούλα Παπαχρήστου κατέλαβε την 7η θέση στο μίτινγκ της Πάντοβα.

Η πρωταθλήτρια μας είχε καλύτερο άλμα στα 14,20 μ. και ολοκλήρωσε τους εκτός συνόρων αγώνες της πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Η Παπαχρήστου, η οποία ήταν έβδομη στον σημερινό αγώνα, ολοκληρώνει σταδιακά τον πρώτο κύκλο αγώνων μιας ιδιαίτερης σεζόν η οποία κορυφώνεται τέλος Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο της Ντόχα, εκεί όπου όλοι οι αθλητές θα επιδιώξουν να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Παπαχρήστου έχει πετύχει φέτος 14,51 μ. και έχει δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση. Νικήτρια στον σημερινό αγώνα ήταν η Γιουλίγια Ρόχας με 14,87 μέτρα.

Στo ίδιο μίτινγκ συμμετείχε και ο Θοδωρής Χρυσανθόπολος στο επί κοντώ, ο οποίος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Ο αθλητής ξεπέρασε τα 5,30 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια και στη συνέχεια άφησε τα 5,40 μ., προκειμένου να δοκιμάσει στα 5,45 μέτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα