Xρυσό μετάλλιο o Τεντόγλου με 8,32! (vids)

Gazzetta team
Xρυσό μετάλλιο o Τεντόγλου με 8,32! (vids)

bet365

Με εξαιρετική επίδοση στο Ευρωπαϊκό U23 στη Σουηδία ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,32 μέτρα, «κλειδώνοντας» και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Εντυπωσιακό ήταν το άλμα του Έλληνα αθλητή, που με την έκτη προσπάθεια έφτασε στα 8.32 και στο χρυσό μετάλλιο στους αγώνες στο Γκέβλε της Σουηδίας! Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κάνοντας μάλιστα το δεύτερο μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του.

Είναι η κορυφαία ... επίδοση στην Ευρώπη!

Ξεκιννώντας τον αγώνα με 8,22 μ., ο Έλληνας αθλητής συνέχισε με άκυρο άλμα, ενώ στη συνέχεια πέτυχε κατά σειρά 8,05 μ., 8,20 μ. και 8,25 μ. Στο τέλος με 8,32 μ., που είναι η τρίτη επίδοση της καριέρας του, κατέκτησε την κορυφή, πανηγυρίζοντας το 23ο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία του θεσμού.

"Ήρθα εδώ για να νικήσω. Αυτός ήταν ο στόχος μου και δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη πέρα από αυτό. Είμαι χαρούμενος που εκτός από τη νίκη σημείωσα και αυτές τις επιδόσεις. Ο Ισπανός ξεκίνησε τον αγώνα του με ένα καλό άλμα και αυτό με έκανε να θέλω ακόμη περισσότερο να φτάσω στη νίκη. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τον σημερινό αγώνα", είπε ο Τεντόγλου μετά τη νίκη του.

Την απομονή πραγματοποίησε ο Περικλής Ιακωβάκης.

Αυτή είναι η τρίτη σημαντική επιτυχία του σε διεθνές επίπεδο, μετά τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία ανδρών στο Βερολίνο και τη Γλασκώβη, καθώς και ένα ακόμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στο Γκροσέτο το 2017. Στη Γερμανία μάλιστα αναδείχθηκε ως ο νεότερος πρωταθλητής Ευρώπης στίβου στην ιστορία, χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό στο άλμα εις μήκος σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

 

Τελευταία Νέα