Φιλιππίδης: «Χαρούμενος που το Athens Street Pole Vault επιστρέφει στο Ζάππειο»

Gazzetta team
Φιλιππίδης: «Χαρούμενος που το Athens Street Pole Vault επιστρέφει στο Ζάππειο»

bet365

Παρουσιάστηκε το Athens Street Pole Vault που θα διεξαχθεί στις 25/6 στο Ζάππειο.

Με κεντρικό πρόσωπο τον Κώστα Φιλιππίδη παρουσιάστηκε την Πέμπτη το Athens Street Pole Vault που θα διεξαχθεί εκεί από όπου ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, στο Ζάππειο.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ δήλωσε χαρούμενος που η διοργάνωση επιστρέφει στο Ζάππειο (διεξάγονταν στην πλατεία Συντάγματος) και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες.

"Μου αρέσει που επιστρέφουμε πάλι στο Ζάππειο εκεί όπου έγινε ο πρώτος αγώνας, εκεί όπου πέτυχα την καλύτερη μου επίδοση στη συγκεκριμένη διοργάνωση με 5,73 μ., επίδοση που θα επιδιώξω να βελτιώσω στον αγώνα της Τρίτης. Έχω επικρατήσει στις δύο τελευταίες εκδόσεις του αγώνα και θα ήθελα να το επαναλάβω και φέτος, φυσικά θα έχω να συν αγωνιστώ πολύ μεγάλους αθλητές, σημαντικούς αθλητές, φτασμένους αθλητές και είναι σίγουρο πως όλοι μαζί θα προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα έρθει να μας δει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφουμε στο Ζάππειο, γιατί ήταν ένα από τα μέρη που με τον προπονητή μου είχαμε προτείνει στον κ. Παπανγόπουλο όταν ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να ζήσετε μια σπουδαία εμπειρία. Ο αγώνας μας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους αντίστοιχους που γίνονται στο εξωτερικό και αυτό φαίνεται και από τα ονόματα των αθλητών που έρχονται για να συμμετάσχουν", είπε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Στον αγώνα έγινε γνωστό πως θα συμμετάσχει επίσης ο πρωταθλητής Ευρώπης του κλειστού στίβου Πάβελ Βογιεκόβσκι και ο δεύτερος στην ίδια διοργάνωση, Πιοτρ Λίσεκ με φετινές επιδόσεις 5,93 μ. και 5,90 μ., αντίστοιχα.

 

Τελευταία Νέα