Ατομικό ρεκόρ από τον Μέρλο στη Φλόριντα

Gazzetta team
Ατομικό ρεκόρ από τον Μέρλο στη Φλόριντα

bet365

Ψηλά ο Μέρλος (2.16μ) από τον Μέρλο στους Κολεγιακούς Αγώνες αλλά όχι πρόκριση στον τελικό.

Νέο φετινό ρεκόρ στο ύψος με 2.16μ πέτυχε ο Αντώνης Μέρλος, στη διάρκεια των περιφερειακών Κολεγιακών αγώνων στο Τζάκσοβιλ της Φλόριντα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβω του 2018, κατετάγη 15ος και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του NCAA.

Ο Μέρλος μετά τα 2.16μ δοκίμασε αλλά απέτυχε στα 2.19μ, ύψος που αν ξεπερνούσε θα του έδινε την πρόκριση (όριο 2.18μ) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Ο Έλληνας αθλητής έκανε τον τελευταίο του αγώνα στις ΗΠΑ και στις 16 Ιουνίου θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσει εδώ προπόνηση και αγώνες.

Στην ίδια περιφέρεια η Σταματία Σκαρβέλη ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της με το αγώνισμα της σφαιροβολίας, όπου ήταν 13η με 16.21μ και για μία θέση έχασε την πρόκριση στον τελικό. Σε κάθε περίπτωση η Σκαρβέλη θα βρίσκεται στην κορυφαία διοργάνωση των Πανεπιστημίων, αφού έχει ήδη προκριθεί στη σφυροβολία και την δισκοβολία.

Στον όμιλο του Σακραμέντο, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε στο τριπλούν, αφού έκανε 12.70μ (2,2), κατέλαβε την 18η θέση κι έτσι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν στις ΗΠΑ. Στους ίδιους αγώνες ο Ιάσωνας Μαχαίρας είχε καλύτερη βολή στα 17.38μ στη σφαιροβολία κι έμεινε 43ος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα